POVELI I STALI: Crveno-beli poklekli u poslednjem meču u Beleku - Nemci slavili nakon preokreta! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa i remija, crveno-beli sa Uba bazične pripreme završavaju porazom.

POVELI I STALI: Crveno-beli poklekli u poslednjem meču u Beleku - Nemci slavili nakon preokreta! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/FK Jedinstvo Ub/printscreen

Fudbaleri Jedinstva sa Uba utakmicom protiv nemačkog regionalnog ligaša Homburga 08 okončali su bazične pripreme u turskom letovalištu Belek.

 

Navedeni meč bio je treći kontrolni susret u Antaliji, a u prethodna dva puleni trenera Ivana Radovanovića su prvo savladali slovački Ružomberok rezultatom 2:1, da bi poslednjeg dana meseca januara remizirali sa omladincima moskovske Lokomotive 1:1.

Odlično su Ubljani započeli i duel protiv nemačkog sportskog kolektiva. Već u desetom minutu Kvaku Karikari je sjajno probio po desnom krilu, ušao je u šesnaesterac Nemaca, usledio je pas ka Urošu Stevančeviću kojem nije bilo teško da iz neposredne blizine matira Krečmara.

Ipak, do odlaska na odmor Nemci su uspeli da stignu do poravnanja rezultata, a u listu strelaca se sjajnim udarcem glavom upisao Fabian Ejsel. Igrala se nadoknada vremena prvog poluvremena.

Konačan rezultat ovog susreta postavljen je u 51, minutu kada je Markus Mendler iskoristio kardinalnu grešku poslednje linije crveno-bele ekipe. Neodlučnost u izbacivanju lopte u polje, "jedanaestica" Homburga je iskoristila, stigla do lopte i rutinski je sprovela u mrežu.

Ujedno je to bio i konačan rezultat ovog susreta.

 

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo Ub (Srbija) - Homburg 08 (Nemačka) 1:2 (1:1)

Strelci: U. Stevančević 10`; F. Ejsel 45`, M. Mendler 51`

Stadion: Sportski centar "Belis", Belek-Turska

Jedinstvo Ub (Srbija): Dubljanić, Doderović, Vladisavljević, Viera, Pivaš, Mitić, Miladinović, Zubairu, Karikari, Stevančević, Said. Trener: Ivan Radovanović

Homburg 08 (Nemačka): Krečmar, Ejzel, Hofman, Veirah, Knežević, Šmit, Jansen, Dombovka, Hilig, Veber, Štejnmec. Trener: Dani Švarc

Fudbaleri ubskog Jedinstva se u ponedeljak 5. februara vraćaju u Srbiju gde će obaviti završne pripreme uoči nastavka prolećnih borbi za bodove. Očekuje se da će crveno-beli u narednom periodu odigrati još nekoliko kontrolnih mečeva, a treba napomenuti da je prolećna premijera zakazana za 24. februar kada će Jedinstvo na stadionu "Dragan Džajić" dočekati velikog rivala, sremskomitrovački Radnički.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe Radnički je na "AdmiralBet Areni" rešio u svoju korist sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading