JEDNIM POTEZOM RASKRINKAO JE SVE SPEKULACIJE: O ovome će se tek pripovedati - legendarni fudbaler ŠOKIRAO javnost, a ovo mu nije prvi put da tako nešto učini! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je eksluzivno i najavio u razgovoru za naš portal polovinom meseca januara, sada se i obistinilo.

JEDNIM POTEZOM RASKRINKAO JE SVE SPEKULACIJE: O ovome će se tek pripovedati - legendarni fudbaler ŠOKIRAO javnost, a ovo mu nije prvi put da tako nešto učini! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Lazar Jeremić u sportskoj, ali i u sveopštoj javnosti poznatiji po nadimku Jera, prethodne polusezone nakon kratkog izleta u mađarskom fudbalu, vratio se u grad koji kako i sam ističe oseća kao svoj i obavezao se na vernost novosadskom Proleteru 1951, klubu koji je ne tako davno bio i član srpske fudbalske elite.

 

"Slanobarci" su tokom jesenjeg dela sezone u okviru Prve novosadske lige ostvarili skor od četiri pobede, dva remija i devet poraza, tako da će sa ukupno 14 osvojenih bodova, odlučujuće prolećne borbe dočekati na deobi 12. i 13. pozicije zajedno sa novosadskom Crvenom zvezdom.

Jedan od onih koji je obeležio prethodnu jesen u redovima Proletera 1951 svakako je pomenuti Lazar Jeremić koji je svojim iskustvom i znanjem u značajnoj meri doprineo ovosezonskim ostvarenjima, a sa punim pravom se može reći da je sa kapitenskom trakom bio spona kako sa klupskim rukovodstvom, tako i sa najvatrenijim pristalicama kluba sa Slane bare.

Po okončanju prvog dela takmičarske 2023/24 godine Jera nam je govorio o velikom broju zainteresovanih klubova koji bi želeli da u svojim redovima vide iskusnog tridesetjednogodišnjeg fudbalara. Nije tada želeo da nam otkriva detalje, ali je najavio da će se zasigurno nešto bombastično i dogovditi.

Sada je obećanje i ispunio...

Naime, nakon svih transfer spekulacija, Jeremić je jednim potezom jasno stavio svima do znanja gde će nastaviti svoju karijeru. On je na svom telu istetovirao grb novosadskog Proletera 1951, a tim povodom je za naš portal ekskluzivno izjavio:

- Nakon svega, nakon raznoraznih priča, ovim potezom stavljam tačku na spekulacije i svima stavljam do znanja da ostajem veran novosadskom Proleteru - istakao je Jeremić, a zatim detaljnije obrazložio svoj potez:

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Najnovija tetovaža legendarnog Jere

 

- Od "milion" tetovaža na svom telu, dve sam posvetio srpskim klubovima. U pitanju su beočinski Cement u kojem sam ispisao istoriju postigavši najbrži gol, tako da sam tom događaju posvetio tetovažu slona koji je zaštitni znak Beočinaca uz broj "9" što je sekunda u kojoj sam postigao pogodak koji je upisan u klupske anale.

Bilo je interesantno čuti kako i zašto se odlučio da tetovažu posveti klubu čiji je aktuelni član, a u kojem nastupa tek šest meseci:

- Dolazak u Proleter za mene je bio poseban trenutak. Zavoleo sam ovaj klub kojeg predvodi predsednik Novak Buljić koji je mnogo toga učionio za mene i koji mi je uvek na raspolaganju, a narevno i ja za njega. Iz svega navedenog, a zahvaljujući "Barrons tatto", moje telo će večito krasiti i grb kluba sa Slane bare.

priliku da pristalice kluba vide novu Jerinu tetovažu imaće u prolećnoj premijeri kada će ekipa Proletera 1951 na Slanoj bari dočekati Jugović iz Kaća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading