BOMBA ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama oblači dres crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler bogatog iskustva predstavljaće tas na vagi u ostvarenju klupskih ciljeva.

BOMBA ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama oblači dres crveno-belih boja!

Foto: Facebook.com/GNK Dinamo Zagreb/printscreen

Prethodne sezone bili su deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, a samo 12 meseci kasnije nalaze se u gotovo bezizlaznoj situaciji kada je u pitanju plasman u Prvoj ligi Srbije.

 

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT trenutno sa 15 osovjenih bodova zauzmaju pretposlednju poziciju na tabeli drugoligaškog karavana i u narednom periodu predstoji im grčevita borba za osptanak.

Kako bi se stiglo do ostvarenja željenih rezultata, rukovodstvo kluba j tokom zimske pauze angažovalo nekolicinu proverenih fudbalera, a možda i najveće pojačanje jeste doskorašnji fudbaler OFK Beograda koji je u dresu "romantičara" tokom jeseni zabeležio svega jedan nastup. U duelu protiv šabačke Mačve (2:1) proveo je svih 90 minuta na terenu u plavo-belom dresu.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem levom beku Damjanu Daničiću koji već sada iza sebe ima bogato igračko iskustvo. Prošao je školu fudbala Crvene zvezde, a kasnije je bio i član zagrebačkog Dinama, a kao internacionalac je nastupao i u Azerbejdžanu.

Foto: Starsport

Damjan Daničić u dresu mlade reprezentacije Srbije u duelu protiv Brazila

 

- Damjan Daničić:

Datum rođenja: 24. januar 2000. godine

Mesto rođenja: Zagreb, Hrvatska

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Voždovac (Beograd), GNK Dinamo Zagreb (Hrvatska), Varaždin (Hrvatska), Istra 1961 Pula (Hrvatska), Sumgajit (Azerbejdžan), OFK Beograd (Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (15 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Daničić će imati u prolećnoj premiejri kada će ekipa Mladosti GAT, u možda i ključnom susretu, gostovati na stadionu "Radomir Antić" ekipi GFK Sloboda.

Meč je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "era" minimalnim rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading