VRABAC ODLETEO IZ PALANKE: Osipaju se redovi pretendenta na titulu - nekadašnji futsaler Crvene zvezde pojačao lokalnog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa "Nepokorene mladosti" svi putevi vode u Golobok.

VRABAC ODLETEO IZ PALANKE: Osipaju se redovi pretendenta na titulu - nekadašnji futsaler Crvene zvezde pojačao lokalnog rivala!

Foto: FK Pobeda Golobok

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke jesenji deo sezone u okvriu Podunavske okružne lige okončali su na trećoj poziciji i svi u gradu koji se smatra administrativnim centrom Donje Jasenice, nadali su se da će se njihovi ljubimci u nastavku takmičarske godine ozbiljno uključiti u borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku.

 

Ekipa sa "Nepokorene mladosti" ostvarila je skor od 12 pobeda, jednog remija i dva poraza i u odlučujeće prolećne mečeve ulazi sa četiri boda zaostatka u odnosu na dvojac na vrhu tabele Mladi radnik 1940 iz Radinca i Borac 1932 iz Ralje.

U poslednjem susretu prvog dela šampionata Jasenica 2017 je sa ubedljivih 5:2 slavila protiv Pobede iz Goloboka i verovatno niko u tom momentu nije mogao da zamisli da će upravo Golobok ove zime biti primamljiv palanačkim fudbalerima.

Naime, iz Smederevsk Palanke put Goloboka je već krenuo Lazar Gajić, a isti čin je učinio i krlini napadač Filip Jovanović Vrabac.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem fudbaleru koji je tokom dosadašnje karijere, između ostalih klubova nastupao za Đerdap iz Golupca i Kušiljevo, a koji je takođe i uspešan futsaler. Svojvremeno je bio mladi reprezentativac Srbije u "igri na petoparcu". Trenutno nastupa za palanački Partenon, a nekada je nosio i dres KMF Crvena zvezda.

Foto: Instagram.com/vrabac_24

Filip Jovanović Vrabac stigao u Golobok

 

Priliku za debi u dresu novog kluba Jovanović će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Pobede gostovati Lunjevcu. U prvom ovosezonskom susretu dve ekipe Pobeda je u Goloboku slavila sa ubedljivim rezultatom 5:2.

Treba podsetiti da su golobočki fudbaleri jesenji deo takmičarske sezone okončali na desetoj poziciji sa skorom od četiri pobede, dva remija i devet poraza, ali svakako svi u mestu koje se nalaz severno od Smederevske Palanke, nadaju se daleko boljim rezultatskim ostvarenjima u narednim mesecima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading