LALATOVIĆ U ŠOKU: Drugoligaš odsekao krila "plavim golubovima" - u Inđiji znaju kako se igra sa superligašima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaški klubovi su im redovne mušterije.

LALATOVIĆ U ŠOKU: Drugoligaš odsekao krila "plavim golubovima" - u Inđiji znaju kako se igra sa superligašima!

Foto: Starsport

Iza fudbalera Inđije Toyo Tires je više nego uspešna polusezona nakon koje im se otvaraju vrata povratka na elitnu scenu srpskog klupskog fudbala.

 

Zeleno-beli su prvi deo takmičarske 2023/24 godine okončali na drugoj poziciji sa 34 osovjena boda, koliko ima i drugoplasirana leskovačka GFK Dubočica, ali se Inđijci zahvaljujući boljem gol količniku nalaze u ovom trenutku na poziciji koja direktno vodi u Superligu Srbije.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe ekipa Inđije Toyo Tires brusi formu kroz pripremne utakmice i do sada su odigrali tri kontrolna meča.

Prvo su iznenađujuće poraženi od novosadskog Kabela minimalnim rezultatom 0:1, da bi prethodnog vikenda priredili senzaciji savladavši na terenu Sportskog centra "Leje" novobeogradskog superligaša IMT, takođe minimalnim rezultatom 1:0.

Nakon navedenog ostvarenja, zeleno-beli su razočarali svoje navijače odigravši samo 1:1 protv novosadske Mladosti GAT i u ne baš najboljem raspoloženju dočekali su novi duel protiv predtavnika elitnog ranga, a sa druge strane terena je ovoga puta stajala ekipa Spartaka Ždrepčeve krvi.

Na veliko iznenađenje, posebno stratega "golubova" Nenada Lalatovića, Inđija Tozo Tires je na Gradskom stadionu u Subotici slavila rezultatom 2:0, a mrežu Subotičana tresli su Slaviša Stojanović i Uroš Kojić.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires znaju kako se igra sa superligašima

 

- Prijateljska utakmica:

Spartak Ždrepčeva krv (Subotica) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:2

Strelci: S. Stojanović i U. Kojić

Stadion: Gradski stadion u Subotici

Ovim trijumfom ekipa trenera Jovana Golića još jednom je pokazala da će biti jedan od glavnih favorita za direktan plasman u superligaško društvo.

Treba napomenuti da će Inđija Toyo Tires u prolećnoj premijeri gostovati u srpskoj prestonici gde će odmeriti snagu sa ekipom RFK Grafičara. Navedeni susret na programu je za tačno tri nedelje, 24. februara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading