POTPUNI DEBAKL: Ovome se malo ko nadao - Crvena zvezda utakmicu završila sa 11 lopti u mreži!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada su spremni za nastavak borbe za bodove.

POTPUNI DEBAKL: Ovome se malo ko nadao - Crvena zvezda utakmicu završila sa 11 lopti u mreži!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri novobanovačkog Omladinca jesenji deo sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na sedmoj poziciji sa ukupno 24 osvojena boda, devet koraka iza aktuelnog lidera GFK Sloven iz Rume.

 

Zabeležili su fudbaleri iz Novih Banovaca skor od osam pobeda i sedam poraza, ali ako se istakne da je ekipa na startu takmičarske 2023/24 godine u prva četiri prvenstvena susreta zabeležila isto toliko poraza, ostvarenje u prvom delu šampionata može se i mora smatrati zdovoljavajućim.

U sklopu priprema za odlučujuće prolećne borbe, u kojima se klub ne odriče i samog vrha tabele, fudbaleri Omaldinca su na svom stadionu dočekali Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga 

I pored činjenice da se mokroluška Crvena zvezda takmiči u četvrtom rangu takmičenja Beogradskoj zoni i da je prvi deo takmičenja okončala u zoni ispadanja sa skorom od četiri pobede, tri remija i osam poraza, ostvarenje u navedenom kontrolnom susretu, bilo je neočekivano.

Naime, ekipa Omladinca je slavila sa više nego ubedljivih 11:0, a crveno-bele su torpedovali Mališ koji je postigao het-trik, dva puta se u listu strelaca upisao Dobrijević, dok su po jedan gol postigli Knežević, Velikić, Popović, Prijović i Aćimović.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Potpuni debakl crveno-belih u Novim Banovcima

 

- Prijateljska utakmica:

Omladinac (Novi Banovci) - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) 11:0

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Omladinca u prolećne borbe ulazi utakmicom na svom terenu protiv OFK Kikinde. Navedeni susret u mnogome će odrediti sudbinu obe ekipe u aktuelnom šampionatu, a treba istaći da je prvi ovosezonski duel okončan trijumfom kikindskih crveno-belih rezultatom 2:0.

Sa druge strane crveno-beli borbu za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala započinju drugog dana meseca marta kada će na Mirijevu gostovati ekipi Balkana. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Crvena zvezda je ubedljivo rešila u svoju korist rezultatom 6:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading