ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Put kojim se ređe ide - nada PARTIZANA ubuduće će biti na oku čelnika CRVENE ZVEZDE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je bio prinuđen da hitno reaguje.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Put kojim se ređe ide - nada PARTIZANA ubuduće će biti na oku čelnika CRVENE ZVEZDE!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri RFK Grafičara na Kipru obavljaju bazične pripreme za nastavak takmičarske godine u okviru Prve lige Srbije u kojoj je primarni cilj plasman u plej-of.

 

Popularni "grafosi" su jesenji deo takmičenja okončali sa skorom od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza i u ovom momentu imaju tri boda manje u odnosu na šabačku Mačvu koja zauzima poziciju koja po okončanju ligaških borbi vodi u doigravanje za vrh tabele.

Trener Marko Neđić iznenada je ostao bez svoje velike uzdanice, golmana Ivana Guteše koji je postao član Crvene zvezde, tako da je klub hitno morao da reaguje i pronađe adekvatnu zamenu, a u redove "grafosa" su stigla dvojica čuvara mreže.

Reč je o Vukašinu Vranešu i Viktoru Eriću.

Vukašin Vraneš je iskusan dvadesetšestogodišnji čuvar mreže koji je prethodnih godinu i po dana proveo kao internacionalac na Mali i Austriji.

- Vukašin Vraneš:

Datum rođenja: 22. jul 1997. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Balzan (Malta), Marverk (Austrija)

Foto: RFK Grafičar

Erić i Vraneš na pripremama "grafosa" na Kipru

 

Druga akvizicija na gol liniji stiže iz redova zemunskog Teleoptika, a u pitanju je Viktor Erić koji je prošao kompletnu školu beogradskog Partizana.

- Viktor Erić:

Datum rođenja: 4. decembar 2006. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik U-19 (Zemun)

Nakon dolaska dovjice novih čuvara mreže, trener golmana beogradskih "grafosa" Đorđe Topalović je izjavio:

- Dolaskom dvojice novih golmana ekipa RFK Grafičara je dobila jednog mladog i jednog iskusnog golmana. Obojica su veliki profesionalci, veoma talentovani i ličnosti sa ozbiljnim pristupom svom poslu. Vraneš je golman sa internacionalnim iskustvom od nekoliko sezona, dok Erić treba tek da gradi svoju karijeru, u šta verujem da će uz dobar rad sa ekipom, kao i na individualnom planu i kroz utakmice, biti uspešna.

Obojica fudbalera priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će ekipa RFK Grafičara dočekati Inđiju Toyo Tires. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading