GLAZER U PROBLEMU: Ostaje bez pozicije startnog golmana? Vladan Milojević odlučio da dovede NOVOG ČUVARA MREŽE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je morao brzo da reaguje.

GLAZER U PROBLEMU: Ostaje bez pozicije startnog golmana? Vladan Milojević odlučio da dovede NOVOG ČUVARA MREŽE!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je imao veliku želju da u svoje redove dovede dosadašnjeg golmana OFK Beograda, Balšu Popovića, ali su "rani radovi" mladog čuvara mreže uslovili da do realizacije transfera ne dođe.

 

Usled navedenog stručni štab aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona našao se u preoblemu s obzirom da su na raspolaganju imali samo dvojicu golmana i reakcija je morala biti hitna.

Trener Vladan Milojević i sportski sektor kluba odlučili su da angažuju čuvara mreže kojeg odlično poznaju, tako da je ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao Ivan Guteša.

Reč je o mladom dvadesetjednogodišnjem čuvaru mreže Ivanu Guteši koji među crveno-bele stiže iz RFK Grafičara, za kojeg mnogi smatraju da je budući reprezentativni potencijal, a koji je u redovima "grafosa" proveo prethodnih godinu i po dana nakon što je stigao iz ekipe BSK Borča.

Tokom prethodne jeseni Guteša je dobio poverenje trenera Marka Neđića na svih 20 prvenstvenih mečeva. Na terenu je proveo maksimalnih 1.800 minuta.

Foto: FK Crvena zvezda

Vratio se u klub svoje mladosti - IVan Guteša

 

- Ivan Guteša:

Datum rođenja: 4. april 2002. godine

Mesto rođenja: Vršac

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), BSK Borča (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

Novi čuvar mreže Crvene zvezde obavezao se na dvo i po godišnju vernost crveno-belima, a priliku za debi na golu novog kluba imaće u prvom prolećnom kolu koje je na programu već u subotu 10. februara kada će Crvena zvezda ugostiti ekipu Voždovca.

Ostaje samo da se vidi kada će trener Vladan Milojević ukazati poverenje mladom čuvaru mreže. Jasno je da je u ovom momentu u prednosti izraelski reprezentativac Omri Glazer, ali ne bi bilo i čudno da uskoro i Gutešu vidimo na golu crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading