BEOGRADE, SA KIPRA IME TI ODJEKUJE: "Plava unija" priredila veličanstven doček svojim ljubimcima - "rajsko ostrvo" obojeno u plavo-bele boje! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završne pripreme za pohod ka elitnom rangu srpskog klupskog fudbala.

BEOGRADE, SA KIPRA IME TI ODJEKUJE: "Plava unija" priredila veličanstven doček svojim ljubimcima - "rajsko ostrvo" obojeno u plavo-bele boje! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na prvoj poziciji sa ubedljivom prednošću u odnosu na najbliže pratioce.

 

"Romantičari" su zabeležili skor od 16 pobeda, tri remija i jednog poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na Inđiju Toyo Tires i GFK Dubočicu, tako da se već sada sa veikom sigurnošću može istaći da će plavo-beli od naredne jeseni, nakon punih osam sezona, ponovo biti deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Tokom dosadašnjih zimskih priprema koje se smatraju i uvodnim za jesene učešće u superligaškom karavanu OFK Beograd je odigrao četiri kontrolna meča. Nakon ubedljivog trijumfa 7:0 nad Prvom Iskrom iz Bariča i remija protiv Radnika iz Bijeljine (1:1), "romantičari" su sa ubedljivih 5:0 savladali gornjomilanovački Metalac, da bi pred polazak na bazične pripreme gostovali na kragujevačkom stadionu "Čika Dača" gde su sa ekipom Radničkog 1923 ispustili pobedu, a susret je okončan rezultatom 1:1.

Ekspedicija jesenjeg šampiona se nakon duela u srcu Šumadije uputila put "rajskog ostrva" gde će biti obavljene završne pripreme za nastavak sezone. Pored lepog vremena, "romantičare" je na Kipru dočekala i grupa navijača OFK Beograda koji su se okupili ispred hotela u kojem se smešteni fudbaleri i stručni štab i pesmom su pozdravili svoje ljubimce.

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa OFK Beograda u odlučujuće prolećne borbe ulazi gostovanjem ekipi RFK Novi Sad 1921. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe "romantičari" su rešili u svoju korist ubedljivim rezultatom 4:1, ali treba istaći da su "romantičari" tek u psolednjih pola sata igre srušili otpor žilavih "kanarinaca".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading