OMLADINAC CRVENE ZVEZDE POTPISAO PROFESIONALNI UGOVOR: Obevezao se na vernost do leta 2026. godine - već je osetio čari seniorskog fudbala! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega će se u perspektivi mnogo očekivati.

OMLADINAC CRVENE ZVEZDE POTPISAO PROFESIONALNI UGOVOR: Obevezao se na vernost do leta 2026. godine - već je osetio čari seniorskog fudbala! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara uveliko se pripremaju za nastavak borbe za bodove u okviru Prve lige Srbije u kojoj je primarni cilj plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

U subotu 3. februara puleni trenera Marka Neđića su napravili veliko iznenaženje savladavši superligaša sa "krova", ekipu Voždovca rezultatom 3:1, a u istom danu klub je obelodanio da je jači za još jednog supertalentovanog fudbalera.

Reč je o Luki Nikoliću osamnaestogodišnjem defanzivnom veznom fudbaleru koji se obavezao na vernost "grafosima" do leta 2026. godine.

Nikolić je ponikao u fudbalskoj školi Crvene zvezde, zatim je nastupao i u mlađim kategorijama kluba sa Senjaka, a već je i debitovao u prvom timu kod trenera MArka Neđića.

Naime, 11. decembra prethodne godine u meču 20. kola protiv RFK Novog Sada 1921 (2:1), Luka Nikolić je ušao u igru u 84. minutu čime je zabeležio prve seniorske minute.

 

- Luka Nikolić:

Datum rođenja: 11. mart 2005. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Rad (Beograd)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)

Fudbaleri RFK Grafičara pripeme za nastavak sezone nastaviće na Kipru, a već sada je poznato da će na "rajkom ostrvu" odigrati tri kontrolna susreta. Protivnici su omladinski tim danskog Nestveda (10. februar), jermenski Urartu (13. februar) i Ararat Jermenija (15. februar).

Foto: RFK Grafičar

Raspored pripremnih mečeva na pripremama na "rajskom ostrvu"

 

Prolećne borbe u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala počinju 24. februara, a u premijernom susretu "ljubičasti" dočekuju Inđiju Toyo Tires, jednu od ekipa koja u aktuelnoj sezoni ima najviše ambicije i koja je prethodnu jesen okončala na vicešampionskoj poziciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading