AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Tri laka komada crno-belih kao najava boljih prolećnih ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar start čelarevskog kluba u premijernom susretu u 2024. godini.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Tri laka komada crno-belih kao najava boljih prolećnih ostvarenja!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva jesenji deo šampionata u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na 11. poziciji na tabeli sa pet bodova više u odnosu na Rusin iz Ruskog Krstura, tako da je primarni cilj svih u klubu, opstanak u navedenom takmičarskom rangu.

 

Crno-beli su tokom 15 prvenstvenih duela ostvarili skor od pet pobeda, jednog remija i devet poraza i po prilično su zaostali za klubovima iz gornjeg doma, ali premijerno ostvarenje tokom zimskih priprema nagoveštava neke bolje dane kada je čelarevski fudbal u pitanju.

Iza crno-belih je puna nedelja priprema, a na red je došlo i odigravanje prvog kontrolnog susreta. U Čelarevo je stigla ekipa Slavije iz Pivnice, osmoplasirani tim Opštinske lige Bačka Palanka i domaćin je pokazao zašto se u ovom momentu naazi u višem stepenu takmičenja.

I pored činjenice da ekipa prevashodno radi na fizičkoj snazi, momci u crno-beloj sportskoj opremi pružili su dobru igru koja hrabri i na kraju je navedeno pretočeno i sa tri lopte u mreži gostiju, a u listu strelaca su se upisali Đorđe Milanov, Marko Marković i Uroš Jovanović.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Prva utakmica i prvi trijumf u 2024. godini

 

- Prijateljska utakmica:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Slavija (Pivnice) 3:0

Strelci: Đ. Milanov, M. Marković, U. Jovanović

Stadion: FK ČSK-Pivara u Čelarevu

U narednom periodu crno-beli će odigrati još barem tri pripremna susreta. Već su ugovoreni mečevi protiv novosadskog Železničara (11. februar), Sokola iz Nove Gajdobre (18. februar) i somborskog PIK-a (25. februar).

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ČSK Pivara u prolećnoj premijeri u Čelarevu dočekuje Borac 46 iz Obrovca. Navedeni meč biće odigran drugog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončane je trijumfom obrovačkih crveno-belih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading