"ČIVIJAŠI" SE POIGRAVALI: Pet dana pre Skupštine kluba, Šapčani do vrha napunili mrežu rumunskog trećeligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči jednog od sudbonosnijih dana kada je u pitanju novija klupska istorija...

"ČIVIJAŠI" SE POIGRAVALI: Pet dana pre Skupštine kluba, Šapčani do vrha napunili mrežu rumunskog trećeligaša!

Foto: FK Mačva Šabac

I pored činjenice da su tokom prethodne jeseni u okviru Prve lige Srbije zabeležili više nego zadovoljavajuće rezultate, Fudbalski klub Mačva iz Šapca se iznenada našao pred problemima koji su delovali i nerešivi.

 

Uoči pripremnog susreta koji je u subotu odigran na terenu sa veštačkom travom šabačkog stadiona, klub je u kratkom saopštenju obavestio javnost da će Skupština kluba biti održana u sali Sokolskog doma u Šapcu, 8. februara 2024. godine u 12 časova, kada se očekuje da nagomilani kadrovski problemi i konačno odu u istoriju.

U međuvremenu crveno-crni su u sklopu priprema za nastavak borbe za bodove ugostili rumunskog trećeligaša, ekipu Vointa Lupac i zabeležili su više nego ubedljiv trijumf rezultatom 9:0. U listu strelaca su se upisali Luka Pejović, Vladimir Mijailović, Sani Abdulahi (2), Igor Ristivojević, Slobodan Sladojević, Uroš Branković i Đordje Đorđić (2).

- Prijateljska utakmica:

Mačva Šabac (Srbija) - AFC Vointa Lupac (Rumunija) 9:0

Strelci: L. Pejović, V. Mijailović, S. Abdulahi (2), I. Ristivojević, S. Sladojević, U. Branković, Đ. Đorđić (2)

Stadion: FK Mačva Šabac, teren sa veštačkom travom

Foto: FK Mačva Šabac

Sudbonosni dani su pred šabačkim klubom

 

Da podsetimo, Šapčani su jesenji deo šampionata okončali na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija, tako da će u odlučujuće prolećne borbe ući sa 27 bodova što im daje dobru polaznu osnovu u borbi za plasman u plej-of fazu takmičenja.

U premijernom takmičarskom susretu u 2024. godini Mačva 24. februara na svom stadionu dočekuje OFK Vršac koji u ovom momentu ima identični bodovni skor. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading