NOVO POJAČANJE STIŽE IZ SOPSTVENIH REDOVA: Izdanak omladinske škole zadužio opremu seniorskog sastava!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene su i dalje u toku.

NOVO POJAČANJE STIŽE IZ SOPSTVENIH REDOVA: Izdanak omladinske škole zadužio opremu seniorskog sastava!

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

Fudbaleri Cera iz Jadranske Lešnice jesenji deo šampionata u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" okončali su na osmoj poziciji u takmičenju koje broji deset klubova i svakako se navedeno ostvarenje ne može smatrati zadovoljavajućim.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od jedne pobede, tri remija i pet poraza i već sada je potpuno jsno da je trka za vodećim ekipama Vuka iz Tršića i Budućnosti iz Runjana, izgubljena.

Međutim, u Jadranskoj Lešnici su veoma aktivni tokom aktuelne zimske pauze. Pored radova na poboljšanju infrastrukturnih uslova i pronalaženju sponzora, agilno rukovodstvo veliku pažnju poklanja jačanju igračkog kadra.

Nakon iskusnog Branislava Gršića, kao i mladih Ognjena Vamovića, Uroša Uroševića i Nikola Krunića, klub je predstavio još jednog mladog, supertalentovanog fudbalera.

Reč je o šesnaesteogodišnjem Nemanji Saviću, izdanku fudbalske škole Cera koji će se od predstojećeg proleća boriti za mesto među najboljih jdanaest igrača sastava iz Jadranske Lešnice.

Savić će ostati upisan u klupskim analima kao najmlađi klupski prvotimac, a svi se nadaju da će nadmašiti i svog oca koji je takođe bio član ekipe Cera.

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

Očekivanja od predstojećeg proleća su velika - FK Cer Jadranska Lešnica

 

Pored navedenih fudbalera dres Cera će od naredne polusezone nositi i Nikola Avramović čime je nastavljn trend dovođenja mladih fudbalera. Avramović je nastupao za mlađe klupske kategorije, a sada se u Jadransku Lešnicu vraća iz ekipe Radničkog Klupci.

Svi navedeni fudbaleri priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Cer dočekati ekipu lozničkog Gradilišta. Treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan podelom bodova nakon goleade, rezultatom 3:3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading