PALANČANI POKLEKLI PRED LIDEROM: Dug je put do vrha tabele - pred njima je još mnogo rada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li bi se u ovom slučaju mogla primeniti narodna poslovica da se "prvi mačići u vodu bacaju"?

PALANČANI POKLEKLI PRED LIDEROM: Dug je put do vrha tabele - pred njima je još mnogo rada!

Foto: FK Pomoravlje 1946

Fudbaleri Jasenice 2017 it Smederevske Palanke jesenji deo šampionata u okviru Podunavske okružne lige okončali su na trećoj poziciji sa četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći dvojac i sa punim pravom svi na stadionu "Nepokorena mladost" nadaju se da će ekipa tokom proleća moći da se uključi u borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku.

 

Palančani u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa skorom od 12 pobeda, jdnog remija i dva poraza i ukupno 37 osvojenih bodova što im daje mogućnost da se nadaju i plasmanu na samom vrhu tabele.

U sklopu zimskih prirpema ekipa Jasenice 2017 je odigrala i prvi kontrolni meč i to na gostovanju u Vlaškom Dolu gde su se sastali sa liderom Braničevske okružne lige ekipom Pomoravlja 1946 koja je do jesenjih lovorika stigla sa ubedljivom prednosšću u odnosu na najbliže rivale i koja se već sada možda može smatrati članom četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

Na obe strane je viđena otvorena utakmica koja je obilovala šansama, a domaćin je na kraju slavio rezultatom 4:2, mada se mora istaći da su Palančani možda i zaslužili nešto bolji rezultat.

Foto: Sport026.rs/Bojan Živković

Ljubitelji fudbala u Palanci zaslužuju da gledaju zonski rang takmičenja

 

- Prijateljska utakmica:

Pomoravlje 1946 (Vlaški Do) - Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) 4:2

Golove za Palančane postigli su Vladimir Đurđević i Aleksandar Tacković, mada se mora i istaći da trener Nenad Đerić na ovom susretu nije mogao da računa na kompletan igrački kadar.

Već narednog vikenda JAsenicu 2017 očekuje gostovanj u Kušiljevu istoimenoj ekipi.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading