FORMIRA SE BEDEM PRED GOLOM: Iskusni štoper oblači opremu crveno-belih boja - jesenji propusti se ne smeju ponoviti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupsko rukovodstvo je uočilo jedan od glavnih problema koji je kumovao neadekvatnim ostvarenjima.

FORMIRA SE BEDEM PRED GOLOM: Iskusni štoper oblači opremu crveno-belih boja - jesenji propusti se ne smeju ponoviti!

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

Fudbaleri Cera iz Jadranske Lešnice tokom prvog dela šampionata u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" nisu zabeležili očekivane rezultate, a jedan od glavnih problema jeste veliki broj primljenih pogodaka po čemu su treća najslabija ekipa u takmičenju.

 

Crveno-beli su u prvom delu takmičarske 2023/24 godine ostvarili svega jedan trijumf tri remija i pet poraza i sa ukupno šest osvojenih bodova i gol količnikom 12:25 odlučujuće prolećne borbe dočekuju na osmoj poziciji u konkurenciji ukupno deset klubova.

Kako bi rešili goruće pitanje, rukovodstvo je zimsku pauzu iskoristilo na jačanju igračkog kadra, a prva "lasta koja je sletela" u Jadransku Lešnicu, jeste Branislav Gršić.

Reč je o iskusnom fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka i koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za Podrinje iz Lozničkog Polja, Milan Orlić iz Novog Sela, Jelav, Paskovac, Jadar 1961 iz Gornjeg Dobrića i Studenac iz Gornje Koviljače.

Povodom angažovanja proverenog štopera, iz redova Cera su izjavili:

- Provereni igrač, poznat na našem prostoru, i želja glavnog stratega je Branislav Gršić - istakli su iz redova Cera i istakli:

- Branislav dolazi da pojača svojim iskustvom samopouzdanje u odbrani i poveže zadnju liniju. Igrač kome se mnogo veruje i najveći kolač odbrane preuzeće na sebe. Gršić je prepoznao atmosferu i sam rad kluba, izrazio je želju i postao deo kluba koji ima viziju.

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

On će predstavljati defanzivni bedem ekipe Cera

 

Priliku za debi u dresu novog kluba Gršić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Cera na svom terenu dočekati lozničko Gradilište. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 3:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading