NE MORAJU DA BRINU ZA BUDUĆNOST: Sponzorski pul sve je brojniji - na dresu više mesta nema za nove reklame! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jjasno da bez novca nema ni velikih sportskih ostvarenja.

NE MORAJU DA BRINU ZA BUDUĆNOST: Sponzorski pul sve je brojniji - na dresu više mesta nema za nove reklame! (FOTO)

Foto: FK Budućnost Runjani

Fudbaleri Budućnosti iz Runjana takmiče se u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" i nakon prvog dela takmičarske 2023/24 godine nalaze se na drugoj poziciji sa svega tri boda deficita u odnosu na jesenjeg šampiona Vuk iz Tršića.

 

Zeleno-beli su tokom prethodne jeseni zabeležili skor od osam pobeda i jednog poraza, a jedini navedeni neuspeh doživljen je upravo u duelu protiv lidera šampionata. U okviru treće takmičarske runde sastav iz rodnog mesta Vuka Stefanovića Karadžića slavio je nakon velike borbe rezultatom 3:2. Meč je odigran prvog dana meseca oktobra prethodne godine, ali istovremeno navedeno ostvarenje daje veliku nadu sportskom kolektivu iz Runjana da trijumfom na svom terenu može ostvariti bolji međusobni skor u odnosu na velikog rivala, čime bi i stekli nedostižnu prednost u borbi za šampionski pehar.

Pored jačanja i osvežavanja igračkog kadra, agilno klupsko rukovodstvo zimsku pauzu koristi i kako bi obezbedili stabilnost klubu, a na svojoj zvaničnoj Instagram stranici prezentoval isu nove klupske majice na kojima su istaknuti svi sponzori, tj. prijatelji kluba koji pomažu u njegovom postojanju.

Foto: FK Budućnost Runjani

Sponzori su prepoznali svoj interes da pomognu klubu

 

Evidento je da na poleđini majice mesta za nove sponzore nema, a očigledno je ekipa Budućnosti postala ne samo fudbalski hit u mestu koje se nalazi u sklopu grada Loznice, već su i svojim rezultatima postali mamac za mnogobrojen sponzore koji su pronašli i svoj interes da pomažu uzornom sportskom kolektivu iz Runjana.

Treba podsetiti da će ekipa Budućnosti u prolećnoj premijeri odmeriti snagu sa ekipom Jadra. Susret će biti odigran u Stupnici,  prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sastava iz Runjana rezultatom 7:3.

I u predstojećem duelu u Stupnici zeleno-beli će biti apsolutni favoriti i sve osim još jednog ubedljivog trijumfoa moglo bi se smatrati prvorazrednim iznenađenjem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading