DUEL DVA BRATSKA KLUBA: Romantika osvaja "rajsko ostrvo" - na Kipru se trasira put ka eliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za uigravanja svih linija tima uoči starta odlučujućih prolećnih borbi.

DUEL DVA BRATSKA KLUBA: Romantika osvaja "rajsko ostrvo" - na Kipru se trasira put ka eliti!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda zahvaljujući jesenjim ostvarenjima u okviru Prve lige Srbije nalaze se na korak od povratka u superligašku konkurenciju, a mnogi smatraju da se aktuelne pripreme mogu smatrati i uvertirom za ono što klub očekuje od predstojeće jeseni.

 

"Romantičari" u prolećne borbe ulaze sa 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale Inđiju Toyo Tires i leskovački GFK Dubočicu, a premijernu prvenstvenu utakmicu u 2024. godini odigraće na gostovanju RFK Novom Sadu 1921, ekipi pred kojom je grčevita borba za opstanak u prvoligaškom karavanu.

Ekspedicija plavo-belih je u ponedeljak 5. februara stigla na Kipar gde će obaviti bazične pripreme za nastavak sezone, a prvi kontrolni susret odigraće već danas 7. februara, a protivnik jeste bratski klub, Anortozis koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji kiparskog šampionata sa 11 bodova zaostatka u odnosu na lidera APOEL.

- Prijateljska utakmica:

Anortozis (Kipar) - OFK Beograd (Srbija)

Stadion: "Antonis Papadopulos", Larnaka

Datum: Sreda, 7. februar

Početak: 19 časova

Foto: OFK Beograd

Bratski klubovi

 

Treba podsetiti da je ekspediciju OFK Beograda po dolasku na Kipar dočekala grupa pristalica kluba sa Omladinskog stadiona koja je pesmom pozdravila igrače i svakako ih oduševila svojim prisustvom.

Podsetićemo samo da se "romantičari" tokom dosadašnjih zimskih priprema odigrali več tri kontrolna susreta. Prv su u Bijeljini remizirali sa domaćim Radnikom rezultatom 1:1, da b nakon ubedljivog trijumfa nad gornjomilanovačkim Metalcem (5:0), remizirali i sa kragujevačkim Radničkim 1923 na stadionu "Čika Dača" rezultatom 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading