LALATOVIĆ NIJE DOZVOLIO DA MU SE GREŠKE PONOVE: Nakon sjajne partije protiv novosadske "stare dame", Kabel se isprsio i pred superligašem sa severa Srbije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski srpskoligaš pripreme za nastavak borbe za bodove obavlja protiv klubova elitnog ranga.

LALATOVIĆ NIJE DOZVOLIO DA MU SE GREŠKE PONOVE: Nakon sjajne partije protiv novosadske "stare dame", Kabel se isprsio i pred superligašem sa severa Srbije! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri novosadskog Kabela jesenji deo sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na visokoj četvrtoj poziciji i u nastavku takmičarske godine pokušaće da se umešaju i u borbu za sam vrh tabele i povratak u prvoligaško društvo nakon dve godine odsustva.

 

Ostvarenjem od sedam pobeda, šest remija i dva poraza Novosađani mogu biti i te kako zadovoljni, a kako bi tokom proleća pokušali da nadomeste bodovni deficit za vodećom ekipom GFK Slovena iz Rume, klub tokom zimskih priprema odigrava kontrolne susreta sa ekipama uz elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Prethodnog vikenda Kabel je pružio sjajnu partiju protiv novosadske Vojvodine, a i pored poraza rezultatom 3:4 svi u redovima crveno-crnih mogu biti zadovoljni ostvarenim, a več danas (sreda, 7. februar) Novosađani su se uputili ka severu Srbije gde su se sastali sa ekipom subotičkog Spartaka.

"Plavi golubovi" su pre samo nekoliko dana neprijatno iznenadili svoje navijače doživevši poraz u meču protiv prvoligaša iz Inđije, tako da trener plavo-belih Nenad Lalatović nije želeo da mu se ponovi rezultatska neprijatnost i pored činjenice da rezultati u ovom delu sezone, nisu primarni.

Iskusniji rival je tokom prvog perioda igre stigao do dva gola prednosti, ali je Kabel u nastavku meča uspeo da stigne do počanosg pogotka. Na kraju, duel između subotičkog Spartaka i novosadskog Kabela okončan je trijumfom superligaša rezultatom 3:1.

 

Prijateljska utakmica:

Spartak (Subotica) - Kabel (Novi Sad) 3:1 (2:0)

Stadion: Gradski stadion u Subotici

FK Kabel: Dražić, Ilić, Batos, Serdar, Paunović, Petrović, Apostolovski, Milisavljević, Gajić, Đurić. Na klupi su bili: Mijanović, Vuruna, Vujaklija, Pivaš, Babić, Vujošević, Bratić, Trpčević, Prolić

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri koja je zakazana za drugi san meseca marta, Kabel će gostovati ekipi zrenjaninskog Radničkog. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Novosađana rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading