NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Crvena zvezda predstavila rezervnu garnituru dresova za predstojeće proleće! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ugledu na slavnog imenjaka sa beogradske Marakane i crveno-beli iz Pavliša će igrati u opremu plave boje.

NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Crvena zvezda predstavila rezervnu garnituru dresova za predstojeće proleće! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša jesenji deo takmičenja u okviru Područne fudbalske lige Pančevo okončal isu na visokoj četvrtoj poziciji i svi u redovima crveno-belih se nadaju da je aktuelni bodovni deficit za liderom, ekipom Glogonja, nadoknadiv.

 

Ekipa sa stadiona "Milan Janjić" je zabeležila skor od osam pobeda, dva remija i pet poraza i svakako se očekuje da ekipa u nastavak takmičenja uđe daleko bolje u odnosu na ono što se dogodilo na početku aktuelne takmičarske godine kada su u prva četiri meča zabeležili čak tri poraza, što je kasnije i uslovilo trenutnu poziciju na tabeli.

I dok ekipa kroz kontrolne mečeve brusi formu za nastavak sezone, rukovodstvo kluba radi na poboljšanju uslova za sam igrače, a u tom cilju klub je javnosti predstavio novu garnituru sportske opreme u plavoj boji, koja će se koristiti za nastupe na gostujućim terenima.

 

Da podsetimo, ekipa Crvene zvezde iz Pavliša u nastavak sezone ulazi sa deset bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg šampiona Glogonj, što bi serijom dobrih prolećnih rezultata moglo biti i nadoknadivo. Ipak, treba istaći da identičnu želju imaju i drugoplasirana Dolina iz Padine i trećeplasirano Dolovo iz istoimenog mesta.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu Crvene zvezde iz Pavliša u prolećnoj premijeri PFL Pančevo očekuje veliki derbi nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije. Naime, crveno-beli gostuju u Padini ekipi Doline. Navedeni susret će se odigrati trećeg dana meseca marta, a treba napomenuti da je u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe slavila Crvena zvezda koja je na popularnoj "Janji" slavila rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubitelj sporta i razonode

08.02.2024 13:32

Zvezda gazi ka tituli