"KANARINCI" NISU PRELETELI SAVU: Šapćani slavili nakon goleade - duel prvoligaša opravdao očekivanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe imaju razloga za zadovoljstvo.

"KANARINCI" NISU PRELETELI SAVU: Šapćani slavili nakon goleade - duel prvoligaša opravdao očekivanja!

Foto: FK Mačva Šabac

Prvoligaški klubovi polako ulaze u završnu fazu zimskih priprema. Kroz kontrolne mečeve brusi se forma za nastavak borbe za bodove, a jedna od zanimljivijih fudbalskih predstava odigrana je u Šapcu gde je Mačva dočekala ekipu RFK Novog Sada 1921.

 

U nastavak borbe za bodove obe ekipe ulaze sa potpuno različitim ambicijama. "Čivijaši" koji su jesen okončali na osmoj poziciji, pokuđaće u narednom periodu barem da sačuvaju navedenu poziciju kako bi se izborili za plasman u doigravanje za šampionsku titiulu i plasman u superligašku konkurenciju.

Sa druge strane, pred novosadskim "kanarincima" je samo jedna želja, očuvanje statusa prvoligaške ekipe, što u ovom momentu izgleda kao (ne)moguća misija.

Dve ekipe su danas (sreda, 7. februar) odigrale pripremni susret na terenu sa veštačkom travom šabačkog stadiona, a domaćin je nakon goleade, koja je mogla da zadovolji sve okupljene ljubitelje fudbala, slavio rezultatom 3:2, s tim što se mora istaći da su "kanarinci" prvi deo utakmice okončali sa rezultatskom prednošću, ali je u nastavku meča domaćin uspeo da stigne do preokreta i trijumfa.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Sjajna fudbalska predstava je odigran u gradu na Savi

 

- Prijateljska utakmica:

Mačva (Šabac) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 3:2 (1:2)

Strelci: I. Ristivojević 31`, M. Adamović 47`, M. Jevtić 58`; M. Msanga 14`, M. Milosavljev 40`

Stadion: FK Mačva u Šapcu, teren sa veštačkom travom

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe za bodove, novosadski "kanarinci" u prolečnoj premijeri dočekuju OFK Beograd. Sa druge strane, Šapčani će na svom terenu dočekati OFK Vršac. Oba susreta na programu su 24. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading