NASTAVLJAJU DA TERORIŠU SUPERLIGAŠE: Inđija protutnjala kroz Pančevo - "dizelka" u potpunosti razmontirana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji vicešampion nastavlja sa sjajnim ostvarenjima u priptemnom periodu.

NASTAVLJAJU DA TERORIŠU SUPERLIGAŠE: Inđija protutnjala kroz Pančevo - "dizelka" u potpunosti razmontirana!

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prvi deo šampionata u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala okončali su na vicešampiosnkoj poziciji, mestu koje direktno vodi u superligaško društvo u narednoj 2024/25 sezoni.

 

Zeleno-beli su zabeležili skor od deset pobeda, četiri remija i šest poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i trećeplasirana leskovačka GFK Dubočica, ali i u ovom momentu boljem gol količniku što im je i donelo aktuelnu poziciju.

Stručni štab Inđijaca tokom zimske pauze odlučio se da kroz veliki broj kontrolnih mečeva brusi formu za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije. Ekipa je do sada odigrala četiri pripemna susreta u kojima se ostvareni promenljivi rezultati. 

Prvo su zeleno-beli iznenađujuće poraženi rezultatom 0:1 od novosadskog Kabela, da bi 27. janura načinili prvo iznenađenje savladašni superligaša sa Novog Beograda ekipu IMT-a minimalnim rezultatom 1:0.

Treći susret doneo je i egal protiv novosadske Mladosti GAT (1:1), da bi se prava senzacija dogodila u Subotici gde su sa 2:0 savladali ekipu Spartak Ždrepčeve krvi.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Može da bude i više nego zadovoljan - Jovan Golić

 

Ukoliko se navedeni susret može smatrati senzacijom, šta bi tek trebal oreći o gostovanju u Pančevu gde je Inđija Toyo Tires do nogu potukla pančevačkog usperligaša, Železničar, rezultatom 3:0.

Već u prvom poluvremenu zeleno-beli su stigli do ubedljive prednosti, a u listu strelaca su se upisali Toplica Grbović i Nemanja Subotić, da bi u samom finišu meča "tačku na i" stavio Slaviša Stojanović.

- Prijateljska utakmica:

Železničar (Pančevo) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:3 (0:2)

Strelci: N. Subotić 22, T, Grbović 39, S. Stojanović 88

Stadion: Sportski centar "Mladost", Pančevo

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri ekipa Inđije Toyo Tires gostuje u prestonici gde će se sastati sa ekipom RFK Grafičara. Meč je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading