SVE JE PODRĐENO SAMO JEDNOM PROLEĆNOM MEČU: Pripreme za odlučujućih 90 minuta uveliko su u toku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub jeste mlad, ali mu ambicije ne nedostaju, a i znaju kako da do njih i stignu.

SVE JE PODRĐENO SAMO JEDNOM PROLEĆNOM MEČU: Pripreme za odlučujućih 90 minuta uveliko su u toku!

Foto: FK Budućnost Runjani

U Runjanima, mestu u gradu Loznici koje je po poslednjem popisu imalo manje od 2.500 stanovnika, leta 2023. godine osnovan je sportski kolektiv koji je vrlo brzo na sebe skrenuo pažnju fudbalske javnosti.

 

Nakon nepuna tri meseca postojanja Fudbalski klub Budućnost iz Runjana uključio se i u takmičenja, a jesenji deo šampionata, svog premijernog učešća u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" okončao je na vicešampionskoj poziciji sa svega tri boda zaostatka u odnosu na Vuk iz Tršića.

Ostvaren je učinak od osam pobeda i jednog poraza, tako da će u odlučujuće prolećne borbe ući sa minimalnim zaostatkom u odnosu na sastav iz Tršića od kojeg su doživeli i jedini neuspeh. U trećem prvenstvenom kolu, koje je odigrano prvog dana meseca oktobra, Vuk je nakon velike borbe slavio rezultatom 3:2.

Kako bi što spremnije dočekali nastavak borbe za bodove stručni štab Budućnosti je zakazao i četiri kontrolna meča koliko će biti odigrano u cilju uigravanja svih linija tima.

Prvi meč je na programu 28. februara kada će Budućnost odmeriti snagu sa ekipom Stolica iz Krupnja članom Međuopštinske lige Jadar. Tri dana kasnije sastaće se sa Milanom Orlićem iz Novog Sela, a zatim slede i mečevi protiv Čučeva 1929 iz Banje Koviljače (3. mart) i Velike Reke (10. mart)

Foto: FK Budućnost Runjani

Raspored kontrolnih mečeva tokom zimskih prirpema

 

Treba podsetiti da će ekipa Budućnosi iz Runjana u prolećnoj premijeri gostovati u Stupnici ekipi Jadra. Prvi ovosezonski duel dve ekipe sastav iz Runjana je rešio u svoju korist ubedljivim rezultatom 7:3, a ljubitelji fudbala u ovom delu Srbije sa velikim nestrpljenjem očekuju treće prolećne kolo kada će u Runjnima gostovati lider, Vuk iz Tršića u meču nakon kojeg će verovatno biti i rešeno pitanje novog šampiona navedenog takmičarskog ranga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading