HITNO SAOPŠTENJE: Od odlazaka igrača nema ništa - oštra reakcija kluba na transfer spekulacije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojac ostaje u timu da pomogne klubu kako bi obezbedio opstanak.

HITNO SAOPŠTENJE: Od odlazaka igrača nema ništa - oštra reakcija kluba na transfer spekulacije!

Foto: FK Borba Cvetojevac

Fudbaleri Borbe iz Cvetojevca jesenji deo sezone u okviru Druge lige Kragujevca okončali su na desetoj poziciji i jasno je da im u predstojećem periodu predstoji borba za očuvanje statusa člana drugog ranga kragujevačkog fudbala.

 

Tokom prvog dela takmičarske godine zabeležili su dve pobede, isto toliko remija i sedam poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa ukupno osam bodova, jednim više od kragujevačkog Apolona 4 koji se nalazi u zoni ispadanja.

Prethodnih dana pojavile su se informacije da bi ekipa iz Cvetojevca u nastavak borbe za bodove mogla da uđe oslabljena za dvojicu važnih fudbalera Filipa Severa i Aleksu Dimitrijevića koji su "već bili viđeni" kao pojačanja jednog od klubova višeg ranga takmičenja, Prve lige Kragujevca.

Tim povodom rukovodstvo Fudbalskog kluba Borba iz Cvetojevca, javnosti se obratila sa opštenjem koje prenosimo u celosti:

- Iako su već predstavljeni kao pridošli igrači jedne ekipe iz višeg ranga takmičenja u odnosu na naš klub. Filip Sever i Aleksa Dimitrijević ostaju verni našoj ekipi u odlučujućoj borbi za opstanak.

Foto: FK Borba Cvetojevac

Zajednički kreću u borbu za opstanak - FK Borba Cvetojevac

 

Ovime su svakako sve spekulacije o odlasku dvojice fudbalera demantovane i svakako će pristalice Borbe biti zadovoljne činjenicom da će dvojica navedenih igrača i u narednom periodu nositi opremu sportskog kolektiva iz Cvetojevca.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Borbe u premijernom prolećnom susretu dočekuje lidera ovog takmičenja, Šumadinac iz Kragujevca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom jesenjeg šampiona, minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading