VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Tri parafa "pala" u poslednja 24 sata! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz sjajna ostvarenja na terenu, rukovodstvo kluba radi izuzetan posao u zimskom prelaznom roku.

VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Tri parafa "pala" u poslednja 24 sata! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na vicešampiosnkoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i trećeplasirana leskovačka GFK Dubočica i svakako svi na "Toyo Tires Areni" se nadaju da će momci u zeleno-beloj sportskoj opremi, u nastavku takmičarske godine, uspeti da se izbore za povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala nakon tri godine.

 

Tokom zimskih priprema puleni trenera Jovana Golića beleže sjajne rezultate, a poslednju senzaciju priredili su u sredu 7. februara kada su na stadionu Sportskog centra "Mladost" savladali pančevački Železničar sa više nego ubedljivih 3:0.

Kako bi ekipa u odlučujuće borbe ušla što jača, samo u poslednjih 24 sata trojica novajlija su zadužila opremu zeleno belih boja. Pored mladog Ilije Čutovića koji je ponikao u redovima novosadske Vojvodine, u Inđiju je iz litvanskog Riteriaia stigao Nikola Popović, a verovatno najveće pojačanje jeste Stefan Mihajlović.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem veznom fudbaleru koji stiže iz Novog Pazara i koji je tokom dosadašnje karijere nosio i dres austrijskog Linca 

- Stefan Mihajlović:

Datum rođenja: 1. februar 1999. godine

Mesto rođenja: Gnjilane

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Voždovac U-19 (Beograd), Mladost (Lučani), Sloga (Požega), Zlatibor (Čajetina), OFK Žarkovo (Beograd), Linc (Austrija), Mačva (Šabac), Proleter (Novi Sad), Rad (Beograd), GFK Sloboda (Užice), Novi Pazar (Novi Pazar)

 

Priliku za debi u dresu novog kluba sva trojica novajlija imaće u prolećnoj premijeri kada će Inđija Toyo Tires gostovati u Beogradu ekipi RFK Grafičara. Navedni susret je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading