OKRENUTA JE NOVA STRANICA KLUPSKE ISTORIJE: Nagomilani problemi odlaze u zaborav - novo rukovodstvo se latilo odgovornog zadatka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub ulazi u "mirnu luku".

OKRENUTA JE NOVA STRANICA KLUPSKE ISTORIJE: Nagomilani problemi odlaze u zaborav - novo rukovodstvo se latilo odgovornog zadatka!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri šabačke Mačve tokom prethodne jeseni zabeležili su zavidne rezultate u okviru Prve lige Srbije i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa osme pozicije, mesta koje vodi u doigravanje za šampionsku titulu i vrh tabele.

 

Popularni "čivijaši" su zabeležili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija i sa ukupno 27 bodova nalaze se na svega sedam koraka od drugoplasirane Inđije Toyo Tires, koja se trenutno nalazi na mestu koje direktno vodi u srpsku fudbalsku elitu.

Međutim, klub se tokom zimske pauze našao pred, činilo se nerešivim problemima. Staro rukovodstvo je napustilo kormilo sportskog kolektiva iz Šapca, ali je na radost svih ljubitelja fudbala u gradu na Savi, kriza brzo prevaziđena.

Danas je u sali Sokolskog doma održana Skupština kluba na kojoj je za predsednika Upravnog odbora izabran Filip Pejović koji je nakon postavljanja na čelnu poziciju izjavio:

- Fudbalski klub Mačva je deo mog života i cast mi je sto sam posle igracke karijere i rada u strucnom štabu dobio priliku da vodim klub koji toliko volim. Mi smo jedan od najstarijih klubova u Srbiji i mesto Mačve je u Super ligi , ali rezultatske uspehe treba da sledi i organizacioni napredak. Mačva mora da funkcioniše kao moderan klub i to je nas zadatak. Mačva ce biti otvoren klub koji posluje domaćinski i da sa pametnom politikom nadje izlaz iz svih problema. Plan se sastoji od četiri tačke: reorganizacija, finansijska konsolidacija, infrastrukturna ulaganja i rezultatski napredak.

Foto: FK Mačva Šabac

Neki novi vetrovi duvaju stadionom u Šapcu

 

- Ko je Filip Pejović novi predsednik UO FK Mačva Šabac?

Datum rođenja: 26. jun 1982. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Mačva U-19 (Šabac), Mačva (Šabac), Radnički Stobeks (Klupci), Trelisak (Francuska).

Da podsetimo, u prvom prolećnom kolu fudbaleri šabačke Mačve dočekuju OFK Vršac. Meč je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading