"ERE" U ČETVRTOJ BRZINI PROTUTNJALE KROZ RADANOVIĆE: Uspešan start crnogorskih priprema - efikasna Sloboda zabeležila prvi trijumf (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užičani u Crnoj Gori obavljaju završne pripreme uoči nastavka borbe za bodove.

"ERE" U ČETVRTOJ BRZINI PROTUTNJALE KROZ RADANOVIĆE: Uspešan start crnogorskih priprema - efikasna Sloboda zabeležila prvi trijumf (VIDEO)

Foto: GFK Sloboda Užice

Fudbaleri užičke GFK Slobode jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na 14. poziciji sa svega 17 osvojenih bodova i u narednom periodu očekuje ih grčevita borba za osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

"Ere" su zabeležile skor od tri pobede, osam remija i devet poraza i u ovom momentu imaju šest bodova zaostatka u odnosu na gornjimilanovvački Metalac koji se nalazi u "sigurnoj zoni".

Tokom zimske pauze klub sa stadiona "Radomir Antić" je doživeo i značajne promene u igračkom kadru, a ekipa je otputovala u Crnu Goru gde će obaviti bazični deo pripremnog perioda tokom kojeg će odigrati i četiti kontrolna susreta.

U prvoj utakmici GFK Sloboda se u Radanovićima sastala sa ekipom OFK Grblja, a pedesetak ljubitelja fudbala je moglo da uživa u zanimljivoj fudbalskoj predstavi u kojoj je viđeno čak šest pogodaka.

Domaćin je poveo na samom startu meča preko Jovana Vujovića koji je bio precizan sa "bele tačke", ali su Užičani do odlaska na odmor golovima Gajića i Đukića stigli do rezultatskog preokreta.

U nastavku susreta domaćin stiže do poravnanja preko Pavićevića, da bi užički crveno-crni do kraja meča još dva puta tresli mrežu domaćeg sastava, čime su zasluženo stigli i do prvog trijumfa na pripremama u Crnoj Gori.

 

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Grbalj (Radanovići) - GFK Sloboda (Užice) 2:4 (1:2)

Strelci: Vujović i Pavićević za OFK Grbalj; Gajić, Đukić, T. Glišović i Tumbas za GFK Slobodu

Stadion: OFK Grbalj, Radanovići

Gledalaca: 50

OFK Grbalj (Radanovići): Božinović, Damjanović, Batuta, Đukanović, Zeljajić, Janković, Vujović, Stanišić, Čavor, Milić, Grozdanovski. Igrali su i: Popović, Uskoković, Vučetić, Dragičević, Ercegović, Jevremović, Radenović, Femić, Pima.

GFK Sloboda (Užice): Vukašinović, Janković, Srbijanac, Cvetić, Alić, Stanojević, Rašković, Đukić, Abrahams, Gajić, Mijang. Igrali su i: Savić, Petrović, Đ. Glišović, Tumbas, Milanović, T. Glišović, Lazić, Starčević.

Do kraja crnogorskih priprema Užičani će odigrati još tri kontrolna susreta. U subotu 10. februara odmeriće snagu sa ekipom Jedinstva iz Bijelog Polja, a zatim slede i mečevi protiv kotorskog Bokelja (14. februar) i ulcinjskog Otrant-Olimpika (16. februar).

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri ekipa GFK Slobode 24. februara dočekuje novosadsku Mladost GAT u meču koji u mnogome može odrediti ovosezonsku sudbinu ebe ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading