NEZABELEŽENO U EVROLIGI! Partizan PRVI put izgubio u Monaku, a Zvezdina REAKCIJA ODUŠEVILA sve delije! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izgubili od Monaka u "kneževini".

NEZABELEŽENO U EVROLIGI! Partizan PRVI put izgubio u Monaku, a Zvezdina REAKCIJA ODUŠEVILA sve delije! (VIDEO)

Foto: star sport

Večerašnji duel Monako-Partizan je imao višestruko istorijsko značenje, obzirom da je Majk Džejms, prva zvezda tima Saše Obradovića, prestigao Nanda de Kola i postao drugi najbolji evroligaški strelac (ispred njega je samo Vasilis Spanulis), pa je domaćin ovog meča objavio interesantan "tvit".

Naime, vrlo spretnu asistenciju Džejmsa, Monako je obelodanio uz komentar "Gledaš li ovo, Miloše Teodosiću?".

Nije dugo trebalo Crvenoj zvezdi da na istoj toj društvenoj mreži, nekadašnjem Tviteru - koji sada ima naziv "Iks", odgovori upravo reakcijom Teodosića, koji se kobojagi smeje.

Evo i pomenute asistencije Majka Džejmsa, ali i reakcije crveno-belih:

Najviše koševa u elitnom evropskom klupskom nadmetanju dao je Grk Vasilis Spanulis, 4.455. Amerikanac Majk Džejms je dostigao učinak dosad usamljenog na drugoj poziciji, Francuza Nanda de Kola - obojica su ubacili po 4.383 evroliaških poena. Obojica će moći da uvećaju svoje učinke, s tim da je košarkaš Asvela trenutno povređen.

 

 

Partizan je poslednji trijumf u gostima ostvario 19. decembra kada je savladao Valensiju (67:72). Priliku da prekine taj neprijatan imaće u petak u Bolonji protiv Virtusa i revanšira se Italijanima za poraz u Areni. Taj meč igra se od 20.30 sati. Istog dana, ali od 20 časova, Zvezda će ugostiti Barselonu.

Na tabeli Evrolige crno-beli iz Beograda trenutno imaju učinak 12-12, dok su crveno-beli na 10-14. Partizanov rival, Virtus, je treći sa 15-8, a isto toliko ima i Barsa, koja zauzima drugo mesto iza suverenog vladara i branioca titule Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading