EVROLIGA IMA POSEBNOG IZASLANIKA U MONAKU! Legenda srpske košarke PRATI meč Partizana!

Autor:

Sport

31.01.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek elitnog takmičenja Dejan Bodiroga došao je u dvoranu "kneževa".

EVROLIGA IMA POSEBNOG IZASLANIKA U MONAKU! Legenda srpske košarke PRATI meč Partizana!

Foto: Starsport

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga prisustvovao je utakmici 24. kola Evrolige između Monaka i Partizana koja se igrala u Monte Karlu!

Bodiroginu fotografiju sa utakmice objavila je upravo Evroliga preko svojih društvenih mreža, uz napomenu da je mogao da uživa u i te kako zanimljivoj partiji oba tima.

Monako je na poluvremenu imao +6 (44:38), da bi Partizan na kraju treće deonice smanjio na 65:61. Vredi pomenuti i to da je domać tim i dva navrata imao +9, što je bila i najveća predost posle 30 minuta.

 

 

Partizan u 25. rundi ponovo gostuje, ovog puta Virtusu u Bolonji, koji je u prvom meču slavio pred grobarima rezultatom 88:86. Monako će u istom kolu ugostiti Fenerbahče iz Istanbula.

Podsetimo, Dejan Bodiroga je u septembru 2022. godine izabran za prvog čoveka najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, umesto Đordija Bertomeua.

Španac je posle 22 godine uzastopnog vođenja Evrolige, odlučio da se povuče, jer su brojni klubovi bili nezadovoljni njegovim radom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading