ŽELJKO OBRADOVIĆ KIPTI OD BESA! Pogledajte kako je UHVATIO Smailagića za GLAVU! (PHOTO)

Autor:

Sport

31.01.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljan je rekacijom svog krilnog centra.

ŽELJKO OBRADOVIĆ KIPTI OD BESA! Pogledajte kako je UHVATIO Smailagića za GLAVU! (PHOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana trenutno igraju protiv Monaka u gostima u okviru 24. kola Evrolige. Na ulasku u poslednji kvartal, kneževi su imali četiri poena prednosti.

Dosadašnji deo susreta obeležila je burna reakcija trenera Partizana zbog loše igre Alena Smailagića. 

Naime, sredinom druge četvrtine, ušao je nekadašnji krilni centar Golden Stejt Voriorsa u igru kako bi doneo osveženje u napadu. 

Ipak, posle samo minuta igre, najtrofejniji stručnjak Evrope, Željko Obradović, bio je izuzetno nezadovoljan pristupom svog mladog centra, tako da ga je izvukao iz igre. Pri izlasku, Željko je uhvatio svog igrača za vilicu u naletu strasti. Nije ovo nešto što je nekarakteristično za Obradovića, a i igrači su navikli na to, tako da ozbiljnijeg sukoba svakako da nije bilo. 

 

 

Trenutno je apsolutni predvodnik Partizana kapiten Kevin Panter. On je do poluvremena uspeo da upiše čak 16 poena, a sada ima 22 poena i ubedljivo je najefikansniji igrač na meču. Prati ga Frenk Kaminski sa 14, dok je najaktivniji u protivničkom taboru Majk Džejms, probuđen u drugoj četvrtini, sa 14 poena. Pomaže mu Žaite sa 10 koševa.

Partizanu bi ovaj trijumf bio zlata vredan jer bi njime došli do 13. pobede u sezoni i tako se izjednačili upravo sa večerašnjim protivnikom na šestoj poziciji. Crno-beli trenutno zauzimaju devetu poziciju ispred Valensije, koja je sinoć doživela poraz u Areni od Crvene zvezde. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading