PAPARACO MOKE SLAVNIĆA: Od Zvezdana ni traga, ni glasa, a evo gde smo UHVATILI njegovog oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić je sa prijateljima došao da podrži slavnog sportistu!

PAPARACO MOKE SLAVNIĆA: Od Zvezdana ni traga, ni glasa, a evo gde smo UHVATILI njegovog oca! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Večeras se u MTS Dvorani održava premijera filma "Dule Savić, a u Londonu muk", a ekipa portala Republika našla se na licu mesta. U holu smo zatekli i našeg proslavljenog košarkaša Zorana Moku Slavnića, oca bivšeg zadrugara Zvezdana Slavnića, koji je na premijeru došao vidno raspoložen sa svojim prijateljima. Zvezdan se već duže vreme ne pojavljuje u javnosti.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Moka Slavnić na premijeri filma

Brojni proslavljeni sportisti došli su da podrže Duleta Savića, ali i mnoge poznate ličnosti, poput Neleta Karajlića, Branislava Lečića, Ivane Jordan, Eve Ras, Ljubivoja Ršumovića, Jovane Tipšin, Marije Veljković, Matije Bećkovića, Tome File, doktora Milovana Bojića, patrijarha Porfirija...

Na premijeru filma stigla je i glumica Mirka Vasiljević sa svojom decom, Duletovim unucima.

Inače, Moka je nedavno govorio o odnosu sa Zvezdanom i odluci da posle njega nema više dece.

- Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove... Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener - započeo je Moka za "Večernji list", pa nastavio:

- Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca - priznao je naš slavni košarkaš i trener.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan i Moka Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading