OTAC BACIO SINA (1) I ĆERKU (2) SA 15. SPRATA: Deci nije bilo spasa, a još je JEZIVIJI razlog zašto ih je ubio!

Autor:

Svet

31.01.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan zločin potresao Kinu: Otac pogubio decu zbog nove devojke

OTAC BACIO SINA (1) I ĆERKU (2) SA 15. SPRATA: Deci nije bilo spasa, a još je JEZIVIJI razlog zašto ih je ubio!

Foto: društvene mreže


Porodična tragedija koja je potresla Kinu dogodila se u jugozapadnom kineskom Čongkingu, gde je otac Džang Bo zajedno sa svojom devojkom Je Čengčen osuđen na smrt i pogubljen zbog ubistva svoje dece - dvogodišnje ćerke Džang Ruiksue i jednogodišnjeg sina Džang Jangruija.

 

 


Veza i plan za novu porodicu

Džang Bo je bio otac dvoje dece i započeo je aferu sa Je Čengčen, koja nije znala da je oženjen i ima decu. U saopštenju suda se navodi da je Je Čengčen nagovarala Džanga da ubije svoje dvoje dece, smatrajući ih preprekom za njihovu zajedničku budućnost. Planirali su da zasnuju novu porodicu bez dece iz Džangovog prethodnog braka.

Tragičan događaj

U novembru 2020. godine, Džang je bacio svoju decu kroz prozor stana sa 15. sprata, nakon čega je pokušao da prikrije zločin. Devojčica je preminula odmah, dok je dečak ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Majka dece, Čen Mejlin, izjavila je lokalnim medijima da je Džang tražio da se brine o njegovoj ćerki na dan kada ih je ubio, uprkos tome što je bivši par delio starateljstvo.

Emotivna reakcija majke

Bivša supruga osumnjičenog izrazila je svoju duboku bol i očajanje, ističući da nije mogla ni da zamisli kroz šta su njena deca prošla tokom tog tragičnog događaja.

Reakcija javnosti

Pogubljenje para izazvalo je veliku pažnju javnosti, a na kineskoj društvenoj mreži Veibo ovaj slučaj dobio je skoro 200 miliona pregleda. Mnogi korisnici su izrazili mišljenje da kazna odgovara zločinu.

Tragičan zločin Džanga Boa i Je Čengčen šokirao je Kineze svojim hladnokrvnim predumišljajem, ali i zbog mladosti žrtava. Ovaj slučaj ostaje upamćen kao jedan od najpotresnijih u kineskoj javnosti.

 

 

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading