ŠOK NA PREMIJERI FILMA O DŽEJU: Pojavio se otac bivšeg robijaša, svi ZANEMELI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ostali zabezeknuti kada su ugledali njega!

 

 

Večeras se u MTS Dvorani održava premijera filma "Nedelja" rađen po motivima života našeg čuvenog pevača Džeja Ramadanovskog, a svečanom godađaju pojavile su se mnogobrojne poznate ličnosti. Međutim, na svačije iznenađenje, crvenim tepihom je prošetao i bivša košarkaša legenda Moka Slavnića, inače otac bivšeg robijaša i učesnika rijalitija "Zadruga" Zvezdana Slavnića.

Naime, Slavnić se pojavio sa širokim osmehom na licu, a naša kamera ga je uhvatila odmah na ulasku.

Inače, osim Moke Slavnića, crvenim tepihom prošetale su i Džejeve ćerke Marija i Ana sa jačim polovinama, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, Tea Tairović sa majkom, Sanja Vučić, reditelj Dragan Bjelogrlić, Ana Bekuta, Džejev kum Zoran Jagodić Rule, kao i glumačka ekipa filma.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
елитадругатита

17.01.2024 13:40

Све сама ,,елита". А народ се (не)пита??