UDOVICA ŽARKA LAUŠEVIĆA NA PREMIJERI FILMA "NEDELJA": Prvo pojavljivanje Anite Laušević nakon tragedije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Laušević pojavila se na premijeri filma ,,Nedelja".

UDOVICA ŽARKA LAUŠEVIĆA NA PREMIJERI FILMA "NEDELJA": Prvo pojavljivanje Anite Laušević nakon tragedije! (VIDEO)

Foto: Republika

Večeras se odigrava premijera filma ,,Nedelja" koji je rađen po motivima života Džeja Ramadanovskog. Tom prilikom u MTS dvorani okupili su se mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i udovica glumca Žarka Lauševića, Anita Laušević

Ovo je Anitino prvo pojavljivanje u javnosti nakon sahrane supruga, a ona se pojavila u pratnji prijatelja na premijeru filma o pokojnom Džeju. 

Anitu i Žarka vezivala je neverovatno jaka ljubav, koja je na momente bila i teška zbog svih okolnosti. 

Foto: Republika

Anita Laušević na premijeri filma Nedelja

 

Mnogi ne znaju koliko je duboka njihova ljubav, kao ni kako je tačno otpočela, Oni su se upoznali dok je Žarko bio u prvom braku a to, kako je rekao glumac, bila ljubav na prvi pogled. 

Anita, nekada Roganović, a sada Laušević, rođena je u Ljubljani. Ona je po profesiji scenska šminkerka i maskerka, a veoma je poznata i cenjena u Holivudu.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading