LAUŠEVA UDOVICA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJEGOVE SAHRANE: Anita uhvaćena sa kolegama pokojnog supruga! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Laušević se pojavila prvi put u javnosti nakon sahrane svog supruga Žarka!

LAUŠEVA UDOVICA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJEGOVE SAHRANE: Anita uhvaćena sa kolegama pokojnog supruga! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Tanjug

Anita Laušević, supruga pokojnog glumca Žarka Lauševića, pojavila se sinoć prvi put u javnosti nakon sahrane voljenog supruga. Anita se pojavila u pozorištu u Somboru, gde je pravila društvo Vesni Čipčić, Branki Petrić i Anji Alač, koja je fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Laušević sa Žarkovim kolegama

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine nakon kraće i teške bolesti. Sahranjen je pet dana kasnije. Lauševa udovica, Anita Laušević u kapeli je jedva stajala na nogama, sve vreme je jecala, a u jednom trenutku je podigla glavu u vis i potresnim rečima se poslednji put oprostila od voljenog Žarka.

Smrt legendarnog glumca Žarka Lauševića koja je pogodila mnoge, a među njima je i njegova koleginica Branka Petrić koja je nedavno jedva smogla sange da priča o njemu.

Republika

Foto: Republika.rs, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Sahrana Žarka Lauševića

- Žarko je bio veliki čovek i ostavio je traga u svim tim ljudima. Mi smo samo jednom sarađivali, to je bilo davnih osamdesetig godina. U pitanju je bila neka komedija o detetu koje maltretira svoje roditelje. Igrali su divni Josif Tatić i Đurđija Cvetić. Ja sam igrala koketu, a Žarko je tumačio lik mog pratioca koji je mnogo mlađi, što je tako i trebalo da bude. On je još uvek bio na Akademiji. Kako je on tada već bio fantastičan, smešan, ja sam tada razmišljala kako tako neko, ko tek počinje, ima tako fantastičan smisao za humor, ništa preterujući, a tako duhovit. To je nešto što mi ostaje u sećanju gde smo bili direktni partneri, a ostalo sve što sam gledala i kako je sve to bivalo, u svakoj ulozi je drugačiji. Posebno nakon svega što se dogodilo, igrao je ozbiljne, sjajne, slojevite uloge, obojene njegovim iskustvom - rekla je Branka Petrić za K1 i otkriva kada je upoznala Lauševu udovicu:

- Njegova supruga Anita je davnih dana došla u naše pozorište da radi frizuru i šminku, svi smo je zavoleli, bila je prelepa devojka. Desilo se šta se desilo sa Žarkom. Ona odlazi u Ameriku i dešava se jedna fantastična karijera. Počinje da radi na Brodveju. Pošto je postala tražena, odlučuje da ode i u slobodne umetnike, jer je počela da radi serije i filmove. Koliko je priznata, govori i činjenica, da je pre jedno godinu dana, možda i više od svojih kolega dobila prestižnu nagradu, kao najbolja među njima. Za mene je to fantastično. Žarko i ona su prošli zajedno sve što se dešavala u njihovom zajedničkom životu, a onda je u čitavoj toj situaciji uspela i decu da izvede na pravi put. Ona je sidro njihove porodice. Za mene ona može da bude primer svim drugima, kako može da se preživi sve ono što život donese.. Trag Žarkov će držati Anita, kroz njegova dela, kasete, knjige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading