OPERISAĆU SE DA NE IZGLEDAM KAO DEDA! Ćemo priznao da hoće da ode pod nož, po svaku cenu bi da uspori starenje!

Autor:

Zabava

13.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka javna ličnost mora da vodi računa o sebi. Ne samo žene nego i muškarci!

OPERISAĆU SE DA NE IZGLEDAM KAO DEDA! Ćemo priznao da hoće da ode pod nož, po svaku cenu bi da uspori starenje!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Ćemo

Pevač Amel Ćeman Ćemo kaže da plastične operacije nisu samo za žene, te uskoro planira da ode skroz da se zategne, kako ne bi ličio na dedu! On tvrdi da svako treba da vodi računa o sebi, te i da to nikoga ne ugrožava. 

Svaka javna ličnost mora da vodi računa o sebi. Ne samo žene nego i muškarci. Verovatno će se desiti da posetim estetskog hirurga. Ne sada da izgledam kao voštana figura, ali čisto da se povede računa da ne izgledam baš kao deda - rekao je pevač za Grand, pa je dodao:

Foto: Instagram.com

Amel Ćeman Ćemo

 

- Sramota je raditi stvari koje ugrožavaju druge, ali raditi na sebi to apsolutno nije. Verovatno postoje ljudi koje je sramota, ali ja lično ne spadam u te stidljive, tako da zašto da ne. 

Inače, on je nedavno u velikoj ispovesti pričao o svojoj borbi s tumorom, pa je objasnio kakve je probleme imao.

-  Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, a nisam ni znao da je imam. To je bilo predseptično stanje. Sve je bilo uredno, međutim kada je doktor uzeo to da saira, mislio je da sam ja već dobio sepsu. Posle tokom raznih pregleda se ispostavilo da imam karcinom krajnika. Propisana mi je bila hemioterapija. Jedno jutro sam se probudio sa intuicijom da idem po još analiza i drugih mišljenja. To sam i uradio, što se ispostavilo da sam radio ispravnu stvar. Profesor koji me je opet pregledao rekao je da je moj imunitet katastrofalan i da ne bi trebalo da idem na hemioterapiju. I ja sam ga poslušao, krenuo sam na imunoterapiju i sada sam već tri puta radio analize i sve je čisto - rekao je ranije Ćemo.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading