RISTOVSKI SLAVI GODINU DANA VEZE SA MLAĐOM KOLEGINICOM: Svi čekaju reakciju njegovih SINOVA!

Autor:

Zabava

13.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica Lazić i Lazar Ristovski slave godišnjicu veze, koja je digla veliku prašinu u javnosti!

RISTOVSKI SLAVI GODINU DANA VEZE SA MLAĐOM KOLEGINICOM: Svi čekaju reakciju njegovih SINOVA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Veza između glumice Anice Lazić i glumca Lazara Ristovskog traje već godinu dana, a njen početak obeležio je kraj Ristovskog braka sa koleginicom Danicom. Nakon trideset i devet godina braka i dvoje dece, Ristovski je odlučio da krene novim putem sa mladom glumicom. Iako je javnost bila šokirana ovim obrtom događaja, čini se da ni Danica nije imala ništa protiv razvoda. Ljubav između nje i Ristovskog jednostavno se ugasila, ostavljajući ih da shvate da temelji njihovog braka više nisu postojali.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Nova ljubav i profesionalna saradnja

Nakon razvoda, Lazar Ristovski pronašao je sreću pored Anice Lazić, koja je čak 39 godina mlađa od njega. Oboje su se zaljubili i počeli da rade zajedno na nastavku serije "Drim tim". Lazar je čak dao otkaz bivšoj supruzi kako bi Anicu zaposlio u ovom projektu. Njihova ljubavna veza i profesionalna saradnja su kulminirali objavljivanjem zajedničke fotografije na društvenim mrežama, najavljujući tako novi projekat i svoju sreću.

Porodična dinamika
 
Javna je tajna da je Ristovski veoma posvećen otac, a njegovi sinovi ga neizmerno vole i podržavaju u profesionalnom smislu. Ipak, ostaje misterija kako su sinovi prihvatili Anicu i kakav odnos gaje sa njom, jer o tome javnost za sada nema informacija. Ono što je sigurno je da će njegova porodica uvek biti važan deo njegovog života, kako privatnog, tako i profesionalnog. Nova ljubavna priča i radni poduhvat sa Anicom Lazić predstavljaju zaokret u životu ovog poznatog glumca, čime je još jednom pokazao da je spreman za nove izazove i promene.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram-anicalazicofficial

Lazar i Anica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading