OVO SU DECA MIRKE VASILJEVIĆ: Glumica na premijeru filma o Duletu Saviću došla BEZ Vujadina! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka došla nasmejana na premijeru, pa pozirala sa svojim svekrom!

OVO SU DECA MIRKE VASILJEVIĆ: Glumica na premijeru filma o Duletu Saviću došla BEZ Vujadina! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna glumica Mirka Vasiljević pojavila se sa svojom decom na premijeri filma "Dule Savić, a u Londonu muk", koja se održava večeras u MTS Dvorani. Mirku je ekipa portala Republika zatekla na crvenom tepihu i to bez supruga Vujadina Savića. Vujadin se nalazi na Kipru, gde su u toku pripreme FK Crvena zvezda.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević sa ćerkom

Kako je film posvećen njenom svekru, Mirka je došla raspoložena na ovaj događaj, pozirala sa decom i njim, a potom se sklonila sa strane.

Brojni proslavljeni sportisti došli su da podrže Duleta Savića, ali i mnoge poznate ličnosti, poput Neleta Karajlića, Branislava Lečića, Ivane Jordan, Eve Ras, Ljubivoja Ršumovića, Jovane Tipšin, Marije Veljković, Matije Bećkovića, Tome File, doktora Milovana Bojića, patrijarha Porfirija...

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dule Savić pozira sa Mirkom i unucima

Mirka je nedavno istakla da se trudi da bude najbolja verzija sebe kao majka.  Kako ističe, biti roditelj danas predstavlja veliki izazov, ali istovremeno i najveću radost. Otkriva da se trudi da svojoj deci bude i prijatelj, ne samo roditelj, te da je važno uspostaviti poseban odnos zasnovan na poverenju i razumevanju.

- Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj - kaže ona.

Glumica je otkrila kako Vujadin već priča sa ćerkama o momcima.

- Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: ''Ma ja ću raditi onako kako ja želim''! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo "ne", to znači ne, moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući - rekla je Mirka u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading