DANICA CRNOGORČEVIĆ VINULA BRESKVICU U NEBESA: Mlada pevačica nije mogla da veruje kakav je KOMPLIMENT dobila!

Autor:

Zabava

31.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica se oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon što ju je Danica Crnogorčević pohvalila javno!

DANICA CRNOGORČEVIĆ VINULA BRESKVICU U NEBESA: Mlada pevačica nije mogla da veruje kakav je KOMPLIMENT dobila!

Foto: AAT Images

Danica Crnogorčević, pevačica etno i duhovne muzike, sinoć je održala drugi po redu koncert u MTS dvorani, koji je bio posvećen deci nastradaloj u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Danica je dala intervju pred sam koncert, u kom je pohvalila mlađu koleginicu Anđelu Ignjatović Breskvicu i njenu pesmu "Orlovo gnezdo".

- Jako je lepa pesma, mnogo mi je drago što je Anđela Ignjatović odlučila da se predstavi sa pesmom koja ima normalne reči, koje nisu vulgarne, koje su normalne u smislu da se istakne jedna tradicionalnost. I ranije smo naravno imali pesme koje su imale motive, tradicije, što je jako lepo, a to je imao Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". To je za mene vrhunac naše tradicije u smislu modernizma, modernističkog tog pogleda na muziku. A naravno tu je sad Anđela Ignjatović sa tom pesmom gde je zaista mnogo mladih sluša, voli, poštuje i eto drago mi je što je odabrala taj stil baš da se predstavlja i nadam se da će pobediti - rekla je Danica za "Telegraf".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danica Crnogorčević na koncertu

Breksvica, koja će pesmu izvesti na takmičenju "Pesma za Evroviziju", podelila je Daničin snimak i odgovorila starijoj koleginici.

- Mnogo je volim - napisala je Breskvica preko objave.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Anđela Ignjatović Breskvica

Inače, Danica se sinoć obratila publici i najavila koncert posvećen deci iz Ribnikara.

- Veče je posvećeno anđelima, stradaloj deci u Ribikaru - rekla je Danica na početku koncerta, što je raznežilo publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading