RODITELJI NASTRADALE DECE IZ RIBNIKARA STIŽU NA KONCERT DANICE CRNOGORČEVIĆ: Pevačica se SLOMILA posle poruke majke UBIJENE devojčice!

Autor:

Zabava

29.01.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Crnogorčević je odlučila da koncert posveti deci nastradaloj u školi "Vladislav Ribnikar"!

RODITELJI NASTRADALE DECE IZ RIBNIKARA STIŽU NA KONCERT DANICE CRNOGORČEVIĆ: Pevačica se SLOMILA posle poruke majke UBIJENE devojčice!

Foto: ST/B. Jovanović, youtube.com/SRPSKA RTV

Danica Crnogorčević, pevačica etno i duhovne muzike, će večeras u MTS dvorani imati svoj prvi veliki solistički koncert, a sutra će na istom mestu održati još jedan. Kako je Danica otkrila, sutrašnji koncert biće posvećen nastradaloj deci iz škole "Vladislav Ribnikar".

Pevačica je otkrila da će se u publici naći neki od roditelja nastradale dece, kao i njihovi drugari.

- Sutrašnji koncert je posvećen nastradaloj deci iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar", to će mi biti posebno emotivno iz razloga što će se u publici naći neki od njihovih drugara i neki roditelji nastradale dece. Dobila sam poruku od jedne majke čija je ćerka i pevala moje pesme, to mi je baš teško palo i odlučila sam čitav koncert da posvetim deci -  rekla je Danica za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: Youtube.com/Даница Црногорчевић

Danica Crnogorčević će koncert posvetiti nastradaloj deci

Danica je otkrila i da li ima neke posebne pripreme pred nastup.

- S obzirom da sam majka četvoro dece, sama rutina i spremanje za koncert ne postoji. Nikakvo vežbanje pevanja, toga malo i fali, ali prosto ono što želim da prenesem publici ne treba da vide niti šta sam ja stavila na glavu, niti narukvice, ogrlice, šminku, već da iznesem ono iz svoje duše i dubine srca - rekla je pevačica, pa nastavila:

- To je suština mojih koncerta i nastupa. Narod je to prepoznao kao prirodnost i hvala im što podržavaju - istakla je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Danica Crnogorčević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Stanislava

29.01.2024 21:14

Ee Danica je već neko vredan pažnje, neko pametan i savestan. A ne da kačite one starlete odurne, slika da im stoji pored Danicine ne može! Danica je primer lepote, pameti, dobrote, čovečnosti! O njoj treba više da se čuje i piše. Lek za dušu su njene pesme.

Sanja

30.01.2024 00:52

@Stanislava - Da, divna naša Danica. Koliko samo blagosti u toj ženi…

Branko

30.01.2024 09:13

Divan gest nase pevacice etno i duhovne muzike, koja svojim zivotom i radom pokazuje duhovnost i ljubav prema svom narodu, licnu nesebicnost i dobrotu. Svaki normalan covek zgrozen je zlocinom koji je pocinio maloletnik koji nije bio ni gladan ni zedan ni ugrozen na bilo koji nacin, a ugrozio je do unistenja 10 ljudskih bica, mnoge ranio i razalostio ceo narod. Hvala joj na svemu sto cini.