MILJANA KECMANOVIĆ RAZBESNELA ANU RAJKOVIĆ! Pretila našem snimatelju, supruga fudbalera ZGROŽENA: Da sam na tvom mestu, ne bih imala obraza da dišem!

Autor:

Zabava

29.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Rajković podelila naš snimak, pa očitala bukvicu majci ubice iz Ribnikara!

MILJANA KECMANOVIĆ RAZBESNELA ANU RAJKOVIĆ! Pretila našem snimatelju, supruga fudbalera ZGROŽENA: Da sam na tvom mestu, ne bih imala obraza da dišem!

Foto: Republika, instagram.com/rajkovic__ana

Danas je pred Višim sudom u Beogradu održano suđenje Vladimiru Kecmanoviću i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovića, koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole. 

Miljana i Vladimir Kecmanović su se izjasnili da nisu krivi, a nakon današnjeg suđenja Miljana je sama napustila Palatu pravde, gde se brecala na našeg snimatelja i novinare koji su joj postavili pitanja.

Republika

Foto: Instagram: rajkovic_ana

Ana Rajković

Naš snimak je podelila Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića, koja je bila besna zbog Miljaninog ponašanja. Miljana se brecala na snimatelja zbog toga što ju je snimao.

- Ne, Miljana, to nije dozvoljeno. Taman posla, zašto bi majku maloletnog ubice, čiji je DNK pronađen na čauri, neko snimao? - ironično je zapitala Ana, koja je potom dodala:

- Odakle ti samo toliko vedrine i snage da se svađaš? Da sam na tvom mestu ne bih imala obraza da dišem - dodala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com, Republika

Ana Rajković iskritikovala Miljanu Kecmanović

Podsetimo, u jednom trenutku Miljana Kecmanović se obratila svima i pitala: "Je l' smete to da radite?!". Nakon toga je uperila kažiprst u našeg snimatelja kojem se obratila pretećim rečima: "Ne smete to da radite!".

Naši reporteri na terenu su samo radili svoj posao i izveštavali o svemu što se događalo na suđenju povodom slučaja "Ribnikar", koji je Srbiju zavio u crno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (21)

Loading
Kale

29.01.2024 19:40

I sad mi treba da se potresemo jer se neka starleta razbesnela?!

Odgovori 38 11
Samo istina

29.01.2024 19:47

Ova sponzorusa ne ume da razlikuje pretnju od pitanja! Jel smete to da radite da me jurite? To je pitanje

Odgovori 41 7
Srbin

29.01.2024 19:59

Lepi dekolte gđe Rajkovic, mmmm

Odgovori 15 9
Brka

29.01.2024 21:24

@Srbin - A bukvalno ne možeš ovakve žene ozbiljno da shvatiš 😂 jbg grudi na izvolte, ona stvar isto

Odgovori 24 4