ŠTA ĆE REĆI ŠPANOVIĆEVA: Marko Vuleta PREBOLEO IVANU, OBJAVIO sliku sa LEPOTICOM! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov razvod je u žiži javnosti.

ŠTA ĆE REĆI ŠPANOVIĆEVA: Marko Vuleta PREBOLEO IVANU, OBJAVIO sliku sa LEPOTICOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

Najbolja srpska atletičarka u istoriji Ivana Španović prethodnih nedelja je glavna tema u javnosti, ali ne zbog nekog sportskog uspeha kako nas je navikla, već zbog razvoda braka.

Ona i njen sada već bivši suprug Marko Vuleta odlučili su da nastave sa životom odvojeno, pa je Ivana ubrzo na društvenim mrežama vratila devojačko prezime pored svog imena, čime je i stavila tačku na celu priču.

Marko Vuleta se preselio u Dubai, obrisao je sve zajedničke slike sa Ivanom, ali je nastavio da bude aktivan na društvenoj mreži "Instagram".

Objavio je Marko fotografiju sa drugom devojkom, a odmah su krenule spekulacije da li između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Republika

Foto: instagram Marko fit

 
Republika

Foto: instagram Marko fit

 

Vuleta je napisao da mu je u pitanju samo drugarica, ali komentari ne prestaju.

Podsetimo,  nakon više od dve godine braka ljubav između Marka Vulete i Ivane Španović doživela je krah, a atletičarka je to potvrdila.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - rekla je Ivana.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati dalja situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading