IVANA ŠPANOVIĆ SE PROVODI POSLE RAZVODA! Evo NA KOJIM egzotičnim lokacijama boravi srpska atletičarka!

Autor:

Sport

05.01.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka uživa u slobodnom vremenu.

IVANA ŠPANOVIĆ SE PROVODI POSLE RAZVODA! Evo NA KOJIM egzotičnim lokacijama boravi srpska atletičarka!

Foto: Instagram/printscreen

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Španović nedavno je odlučila da okonča svoj brak sa Markom Vuletom. Vest je odjeknula u srpskoj javnosti kao grom, ali se bura ubrzo stišala i nismo čuli mnogo od naše rekorderke u skoku u dalj. 

Sada smo preko društvene mreže "Instagram" dobili prozor u Ivanin privatni život još jednom. Trenutno, srpska sportistkinja provodi svoje vreme na izrazito egzotičnoj lokaciji. 

Naime, Španovićeva se odlučila za jedno putovanje, i to čak u Južnu Afriku. Pogledi su veličanstveni, a planine po kojima se kreće pokazuju da Ivana nema nameru da stane sa životom nakon bolnog razvoda. 

 

Foto: printscreen/instagram

Ivana Španović

Foto: printscreen/instagram

Ivana Španović

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Podsetimo, Ivana trenutno prolazi kroz veoma težak period, pošto se razvodi od muža Marka Vulete.

Što se Marka tiče, on je fitnes instruktor iz Novog Sada koga na Instagramu prati 95.000 ljudi. Završio je DIF i stekao zvanje profesora sporta, a na društvenim mrežama, neračunajući ovaj period neaktivnosti, često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading