IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Bivši muž Ivane Španović nestao nakon priča o razvodu

Autor: P. Z.

Sport

21.12.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju šta se sa njim dešava.

IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Bivši muž Ivane Španović nestao nakon priča o razvodu

Foto: Starsport

Ivana Španović i Marko Vuleta

Prethodnih dana se u žiži javnosti nalaze Ivana Španović i Marko Vuleta zbog razvoda braka, što je mnoge iznenadilo, pošto su važili za skladan i srećan par.

Ono što je od trenutka kada se ta informacija pojavila u javnosti postalo jasno je to da njih dvoje tuguju na potpuno različite načine.

Dok Ivana sa jedne strane svakodnevno kači storije na Instagramu, a neretko i objave, Marko se uopšte ne oglašava na društvenim mrežama.

Tako se može videti da je njegova poslednja objava bila još 3. decembra, te da je potpuno neaktivan otkad je krenulo da se priča o razvodu. Što bi se reklo, nestao je bez traga i glasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Podsetimo, Ivana i Marko su u bračne vode uplovili pre nešto više od dve godine, ali ta priča ipak nije imala srećan kraj...

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Što se Marka tiče, on je fitnes instruktor iz Novog Sada koga na Instagramu prati 95.000 ljudi. Završio je DIF i stekao zvanje profesora sporta, a na društvenim mrežama, neračunajući ovaj period neaktivnosti, često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio DIF i stekao je zvanje profesora sporta, takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge. Takođe, ranije je bio i instruktor boksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading