DANAS LEŽU PARE! Proverite račune ako ste u OVOJ grupi građana!

Autor:

Vesti

21.12.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosovo i Metohija biti isplaćena sutra, 22. decembra.

DANAS LEŽU PARE! Proverite račune ako ste u OVOJ grupi građana!

Foto: shutterstock

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je danas da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za novembar 2023. godine.

Ova pomoć države, tj. redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena danas, 21. decembra, dok će privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosovo i Metohija biti isplaćena sutra, 22. decembra, dodaje se u saopštenju.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je i povećanje plata i penzija 

- Od 1. januara kreće novo povećanje plata i penzija - sapštio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć u Dnevniku javnog servisa.

- Ako budemo imali dobar rast BDP-a, idemo na dodatni rast standarda građana - dodao je u svom gostovanju.

Pored povećanja plata i penzija, predsednik je ovom prilikom izjavio da je su održani važni sastanci sa nekim investitorima koji su hteli da napuste Srbiju zbog velikog broja bolovanja i istakao da je jedan problem rešen.

- Znate, naši ljudi misle kada dobiju posao da mogu po šest meseci da idu na bolovanje. Strani investitori to ne trpe. Uspeli smo taj jedan problem da rešimo - rekao je Vučić za RTS govoreći o platama i poslu.

- Hoćemo ga guramo zemlju napred svakoga dana i da se u potpunosti posvetimo razvoju zemlje - poručio je Vučić.

On je obećao da će na tome raditi marljivo zajedno sa svima drugima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading