BEOGRAĐANKU OPLJAČKAO BANKOMAT! Nije joj isplatio novac, a skinuo više nego što je tražila - tek onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.12.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna građanka Beograda imala je iznenađujuće iskustvo prilikom podizanja novca sa bankomata.

BEOGRAĐANKU OPLJAČKAO BANKOMAT! Nije joj isplatio novac, a skinuo više nego što je tražila - tek onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Foto: Profimedia

Umesto očekivanog iznosa, ostala je bez novčanih sredstava, uz poruku da je iznos na njenom računu smanjen za više od tražene sume.

- U jednom tržnom centru sam na bankomatu sa kartice druge banke ukucala određeni iznos, bankomat je vratio karticu, ali pare nisam dobila! Sa kartice mi je skinut veći iznos nego što sam tražila, a od para ništa. Neka se ljudi pripaze i neka znaju da im je bankomat često prazan - napisala je jedna Beograđanka, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Nakon što je uložila reklamaciju, rečeno joj je da mora da čeka 15 dana kako bi rešili svoj problem.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Objava na Instagramu

"Meni se desilo isto"

Ona je svoje iskustvo podelila na Instagramu, a odmah su se javili korisnici koji su imali isti problem, a uspešno su ga regulisali.

- Ne morate da čekate 15 dana. Oni na kraju dana rade presek stanja i tada će videti neslaganje u isplatama i količini novca. Meni se isto desilo, ali sam novac na račun dobio nazad već sledećeg dana. Jedino ako im treba duže vremena da utvrde zašto vam je više novca skinuto sa računa nego što ste zahtevali na bankomatu, ali iznos ukucan na bankomatu koji nije isplaćen bi trebalo odmah sutradan da vam bude na računu - napisao je jedan korisnik.

Slično, jedna korisnica je imala identično iskustvo, ali je ipak morala da sačeka.

- Nisu mi vratili novac sutradan, nego su mi rekli da dođem za par dana da bi mi uradili reklamaciju. Čeka se bar nedelju dana na povraćaj novca - navela je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading