PENZIONERSKA NOĆNA MORA: Bolesnoj starici razbojnici demolirali kuću, pokrali zlato i pare! Opelješili je za 10.000 evra - nisu se zaustavili ni tu, pa joj zapalili auto!

Autor:

Hronika

19.11.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakira kaže da joj je bilo mnogo teško jer se uplašila za svoj život.

PENZIONERSKA NOĆNA MORA: Bolesnoj starici razbojnici demolirali kuću, pokrali zlato i pare! Opelješili je za 10.000 evra - nisu se zaustavili ni tu, pa joj zapalili auto!

Foto: A1 Novi pazar

U toku noći između utorka i srede 1.novebra, sedamdesetsedmogodišnja Zakira Kučević doživela je pljačku u svom domu u novopazarskom naselju Jerka. Napadači su ne samo opljačkali njenu kuću, već su i izazvali štetu uništavajući i otimajući sve što su mogli. Staricu su vezali, a potom zaključali u kupatilu. Potom su razulareni na zidu njene dnevne sobe iscrtali misteriozni simbol.

Zakira je kazala je da isprva nije čula da su joj lopovi u kući, a da je u tom trenutku razgovarala telefonom sa decom koja žive u inostranstvu. Provalnici su ušli u prizemlje njenog porodičnog doma, dok se ona nalazila na spratu.

- Mislila sam da duva jak vetar, a oni su dole u prizemlju slomili prozor, ili vrata, a ja pošto ne mogu da hodam nisam znala šta se dešava. Izašla sam na terasu i videla da vetra nema , da nema ništa. Nije mi ni na kraj pameti da su lopovi u kući. Oni su sve počupali po kući, dok sam pričala sa sinom, videla sam u jednom trenutku da nema interneta - otpočinje priču za medije Zakira Kučević.

Republika

Foto: A1 Novi pazar

Razbojnici sve pretresli, a onda izneli novac i zlato

Kako navodi zbog problema sa sluhom, nije mogla uopšte da čuje dešavanja u donjem delu kuće. Tek nakon razgovora sa sinom, postala je svesna situacije i krenula ka kupatilu.


- Otišla sam u kupatilo i vrata su se za mnom zalupila jako. Oni su mene zključali u kupatilo i ugasili svetlo. Počela sam da plačem i kukam, molila sam se samo da preživim - priča drhtavim glasom starica.

- Kada sam otišla do kupatila, u jednom trenutku sam osetila da je neko doleteo iza mene, okrenuo ključ sa spoljašnje strane kupatila i izgasi svetlo. Ostala sam unutra zaključana. Ja sam kukala i plakala u početku, govorila "otvorite mi vrata". Posle sam, odustala sela na stolicu u kupatilu i čekala da se agonija završi - kaže uznemirena žena. 
Republika

Foto: A1 Novi pazar

Misteriozni simbol koji su pljačkaši nacrtali na zidu

Zakira kaže da joj je bilo mnogo teško jer se uplašila za svoj život.


- Čujem lupa se po kući, sve se ruši, ja sam nemoćna sedela u kupatilu tresući se, bilo mi je veoma hladno. Dohvatila sam neke peškire i njima se prekrila. Bojala sam se sama sa sobom, da sebe smirim. Čula sam da su otišli, ali ja sam i dalje ostala zaključana u kupatilu - priča detalje strašne pljačke ova vremenska žena.

Kako je objasnila nju je zaključanu u kupatilu pronašla policija, kao i ekipa Hitne pomoći.

- Ovo nije prvi put da su mi obili kuću, već se desilo prošle godine, kao i kod komšija, ovakve stvari nam se stalno dešavalu i očekujem da se što pre reaguje. Više i ne kupujemo stvari za kuću jer se plašimo da će se ovo desiti - kaže nam ona i dodaje da ne sumnja ni na koga i da nije uspela da vidi pljačkaše.

Da podsetimo, pljačkaši su odneli otprilike oko 10.000 evra u gotovini i značajnu količinu dragocenog zlatnog nakita.Ukrali su i automobil marke "Škoda" koji pripada gospođi Zakiri, nakon čega su se uputili prema Tutinu.

Ukradeni automobil je kasnije pronađen zapaljen u naselju Sebečevo. Policija je juče vratila žrtvi potpuno ugljenisan automobil, koji stoji u njenom dvorištu.

Bivši policajac iz Novog Pazara Dž. B., inače otac E. B. koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je zajedno sa Dž. A. opljačkao sugrađanku on je, priveden nakon što su istražitelji u njegovoj kući pronašli pokradeno zlato od odštećene starice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading