LOPOVI VREBAJU DANONOĆNO - PRATE SVAKI KORAK, PA UPADAJU U KUĆE! Jeziva pljačka u mirnom kraju - odneli pola kilograma zlata i 5.000 evra

Autor:

Hronika

05.11.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Novog Pazara strahuju za svoju bezbednost i imovinu.

LOPOVI VREBAJU DANONOĆNO - PRATE SVAKI KORAK, PA UPADAJU U KUĆE! Jeziva pljačka u mirnom kraju -  odneli pola kilograma zlata i 5.000 evra

Foto: shutterstock

Policija

Za sada nepoznati počinioci tokom noći upali su u porodičnu kuću u novopazarskom naselju Selakovac i odneli veliku količinu vrednog nakita i novac.

- Lopovi su upali u kuću u Dubrovačkoj ulici dok su vlasnici bili odsutni i iz nje odneli oko pola kilograma zlatnog nakita i 5.000 evra. Kada su se vlasnici vratili, zatekli su razbacane stvari i obijena vrata.

Vlasnici su odmah prijavili pljačku, a policija je izašla na lice mesta, gde je trenutno uviđaj, potvrđeno je za agenciju RINA.

U toku je intenzivna potraga za NN počiniocima, koji su se udaljili neopaženo.

Ovo je još samo jedno u nizu razbojništava koja su se desila od početka godine dogodila u Novom Pazaru.

Ovi događaji uznemirili su građane Novog Pazara, koji strahuju za svoju bezbednost i imovinu. Mnogi od njih traže od nadležnih organa da pojačaju mere zaštite i spreče dalje kriminalne aktivnosti u gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading