PEVAČICA UMIRE OD TUMORA: Objavila da se BLIŽI KRAJ, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO!

Autor:

Zabava

31.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična priča majka i njenog sina krije se iza popularne pesme!

PEVAČICA UMIRE OD TUMORA: Objavila da se BLIŽI KRAJ, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO!

Foto: shutterstock

Ket Dženis, pevačica koja je ove godine napunila 31 godinu, suočava se sa teškom bitkom protiv malignog tumora, sarkoma. Nakon što je otkrila dijagnozu 2021. godine, Dženis je hrabro podelila svoju borbu putem društvenih mreža, pružajući inspiraciju i podršku mnogima.

Neuništivi duh

Iako je suočena sa zastrašujućim vestima o napredovanju raka i hospitalizaciji koja je dovela do gubitka glasa, Dženis je 19. januara objavila pesmu "Dance You Outta My Head", koja je izazvala veliku pažnju na globalnom nivou. Pesma je osvojila srca publike, dosežući visoko mesto na iTunes-u i prikupivši pola miliona strimova na Spotifaju. Dženis je istakla da je u "potpunom šoku" zbog ovakvog prijema, opisujući to kao "apsolutno čudo od Boga".

Ljubav prema muzici i porodici

Uprkos teškoćama sa kojima se suočava, Dženis je prenela vlasništvo nad svojim pesmama na svog sedmogodišnjeg sina Lorena, kako bi on uživao u prihodima od strimovanja. Izjavila je da želi da njena "poslednja pesma" donese radost i zabavu, ističući da je to sve što je ikada želela u borbi sa rakom.

Borba i podrška

Dženis je iskreno podelila svoje iskustvo sa dijagnozom, ističući da je primetila kvržicu nakon što je prebolela COVID-19. Nakon borbe sa rakom, tokom koje je prošla kroz zračenje, hemoterapiju i uklanjanje kvržice, rak se vratio u njena pluća. Ipak, Dženis nastavlja hrabro da se bori, uz podršku svoje porodice i vernih obožavalaca.

Poruka nade

Kroz sve što je doživela, Dženis je ostala posvećena svojoj muzici i svojoj porodici. Njena pesma "Dance You Outta My Head" postala je simbol nade i snage, inspirišući ljude širom sveta da se ujedine u podršci ovoj hrabroj pevačici i njenom sinu. Njena borba je podsetnik da ljubav i muzika mogu prevazići čak i najteže životne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading