ZBOG OVOGA JE UMRO PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ: Pevačica obelodanila vreme i datum SAHRANE!

Autor:

Zabava

30.01.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sve pogodila vest o smrti Brace Zatezala!

ZBOG OVOGA JE UMRO PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ: Pevačica obelodanila vreme i datum SAHRANE!

Foto: TV Pink/printscreen

Beograd je danas ostao zatečen vestima o smrti Braca Zatezala, poznatog ugostitelja i bivšeg supruga pevačice Zorice Marković. Prema rečima same Zorice, Braca je bio bolestan i imao je problema sa jetrom, ali je njegova nagla smrt sve iznenadila. Ova vest je posebno potresna s obzirom na to da su Zorica i Braca, uprkos razvodu, održavali prijateljske odnose, što je retkost u današnjem vremenu.

Zorica Marković je istakla da su ostali u lepim odnosima zbog svog zajedničkog sina, koga oboje izuzetno vole. Ova činjenica baca svetlo na njihovu porodičnu dinamiku i pokazuje koliko je važno održavati pozitivan odnos, čak i nakon razvoda.

Prema rečima Zorice Marković, sahrana Braca Zatezala će se održati u sredu u 10.30 sati na groblju Lešće u Beogradu. Očekuje se da će se mnogi prijatelji i poštovaoci javne ličnosti odazvati kako bi odali počast preminulom ugostitelju, prenosi Grand. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

Ovim tragičnim događajem beogradska javnost je ostala potresena, a Zorica Marković je izgubila dragu osobu koja je ostavila trag u njenom životu. Svi koji su poznavali Braca Zatezala će sigurno sa tugom pamtiti njegovu ličnost i doprinos ugostiteljstvu.

Podsećamo, ovako je Zorica govorila o svom prvom suprugu. 

Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - prisećala se Zorica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading