ZORICA MARKOVIĆ NE DOLAZI SEBI NAKON SMRTI PRVOG SUPRUGA: Nismo dobro, izgubila sam NAJVEĆU LJUBAV, a moj sin oca!

Autor:

Zabava

30.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva izjava Zorice Marković nakon tragične vesti o smrti prvog supruga!

ZORICA MARKOVIĆ NE DOLAZI SEBI NAKON SMRTI PRVOG SUPRUGA: Nismo dobro, izgubila sam NAJVEĆU LJUBAV, a moj sin oca!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković se oglasila nakon tragične vesti o smrti prvog supruga, ugostitelja Brace Zatezala. Pevačica je priznala da nije dobro nakon teškog saznanja.

- Nismo dobro, u šoku smo smo Bracine smrti. Izgubila sam najveću ljubav u svom životu, a moj sin oca. To što se nismo u neki stvarima razumeli, nema nikakve veze. Ostali smo ljudi, uvek u dobrim odnosima. Ilija je isti on, on je jako teško podneo očevu smrt. Bio je bolestan, u toj svojoj muci nije želeo da priča sa čim se borio... Nismo očekivali da će nas tako brzo napustiti. Moj sin i ja moramo da nastavimo dalje, i zbog njega i zbog nas... - istakla je kroz suze Zorica za "Pink.rs".

 

 

Podsetimo, Braca je preminuo nakon kraće bolesti. Sa njim je dobila sina Iliju, za kog je uvek isticala da je najbolje dete na svetu. Jednom prilikom je govorila o krahu braka sa Bracom.

- Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - prisećala se Zorica.

- Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!' Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje - pričala je za medije.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

Inače, Zorica je na njihovom venčanju imala crvenu kosu i zatvorenu venčanicu. Iako su delovali srećno, brak nije potrajao, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading